کد: 223773125 دی 1404 ساعت 00:2635.5K بازدید

مربی جدید چلسی، قربانی تازه سلاح بزرگ آرتتا

آرسنال باز هم از روی نقطه کرنر موفق شد گلزنی کند و این بار دروازه چلسی تحت هدایت لیام روزنیور را باز کرد.
مربی جدید چلسی، قربانی تازه سلاح بزرگ آرتتا

به گزارش "ورزش سه"، گلزنی از روی ضربات کرنر سلاح بزرگ تیم میکل آرتتا برای ضربه زدن به تیم‌های حریف بوده است و نقش بزرگی در صدرنشینی این تیم در لیگ برتر و لیگ قهرمانان اروپا داشته است.

آنها از این طریق هر تیمی را تهدید کرده‌اند و چلسی نسخه لیام روزنیور هم از این سلاح در امان نماند. تنها هفت دقیقه کافی بود که توپچی‌ها در ورزشگاه استمفوردبریج با استفاده از ضربه کرنر به گل برسند.

در چارچوب دور رفت مرحله نیمه‌نهایی جام اتحادیه، آرسنال میهمان چلسی است، تیمی که به تازگی با انزو مارسکا قطع همکاری کرده و لیام روزنیور را به‌عنوان سرمربی انتخاب کرده است. با این حال این مربی نتوانسته راهی برای مقابله با کرنرهای آرسنال پیدا کند.

در دقیقه هفتم ارسال کرنر دکلان رایس به مقابل دروازه رفت. رابرت سانچز از دروازه خارج شد که توپ را مشت کند اما با یک اشتباه عجیب نتوانست روی توپ اثر بگذارد و در ادامه بن وایت به راحتی با ضربه سر دروازه را باز کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
55اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار