کد: 223781825 دی 1404 ساعت 19:1460K بازدید

یک بچه هم از تو بیشتر فوتبال می‌فهمد

فحاشی دکلان رایس به مربی چلسی!

درگیری دکلان رایس با یکی از مربیان چلسی در تونل ورزشگاه استمفوردبریج با لب‌خوانی ستاره آرسنال خبرساز شده است.
فحاشی دکلان رایس به مربی چلسی!

به گزارش ورزش سه، بعد از به صدا درآمدن سوت پایان نیمه اول دیدار آرسنال و چلسی، دیداری که با پیروزی 3-2 توپچی‌ها به پایان رسید، دکلان رایس در تونل ورزشگاه با آلبرت استیون‌برگ یکی از مربیان چلسی که به ایرپاد آلبرت معروف است درگیری شد.

یک متخصص لب‌خوانی با بررسی تصاویر این درگیری شدید می‌گوید دکلان رایس، مربی چلسی را به کارنابلدی متهم کرده و با الفاظ تند به او گفته که اصلا در سطح یک مربی نیست.

2264011

این متخصص لب‌خوانی می‌گوید چند مورد الفاظ زشت در این درگیری رد و بدل شده و دکلان رایس خطاب به مربی چلسی می‌گوید که او از مربی‌گری به اندازه یک بچه هم سر در نمی‌آورد. بازیکنان و کادر فنی دو تیم بین این دو نفر مداخله کردند و به زحمت موفق شدند جدایشان کنند. حتی بعد از جدا شدن هم دکلان رایس به فریاد زدن و تهدید مربی چلسی ادامه می‌دادم.

یک دوربین تلویزیونی موفق شد بخشی از صحنه‌های این درگیری در تونل را شکار کند. در شروع درگیری لفظی دکلان رایس درحالی دیده می‌شود که خطاب به ایرپاد آلبرت می‌گوید:" برو ببینم، برو رد کارت!" سپس نوبت به گابریل، مدافع آرسنال می‌رسد که به مربی چلسی بگوید:" بس کن، لطفا بس کن". رایس ناگهان کنترلش را از دست داده و شروع به فحاشی کرد:" لعنتی برو گمشو. مربی؟ تو اصلا نمی‌دانی فوتبال یعنی چی. یک بچه از تو بیشتر فوتبال می‌فهمد". 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
61اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار