
به گزارش ورزش سه، سعید مهری که در ابتدای فصل به تصمیم وحید هاشمیان از پرسپولیس کنار گذاشته شد، پس از نیم فصل دوری از فوتبال در نقل و انتقالات زمستانی به مس رفسنجان پیوست و امروز نیز اولین مسابقه خود با پیراهن این تیم را انجام داد؛ مسابقهای که در نهایت با برد دو بر یک تیمش به پایان رسید.
سعید مهری پس از این مسابقه در گفتگویی کوتاه با خبرنگاران اظهار داشت: خدا را شکر که توانستیم در اولین بازی سه امتیاز را کسب کنیم. به نظرم گام خیلی مهمی برای حفظ سهمیه رفسنجان در لیگ برتر بود. باید ببینیم در ادامه فصل چه اتفاقی رخ میدهد.
او درباره حضور در مس رفسنجان گفت: مدتی از شرایط بازی دور بودم و خیلی دوست داشتم که برگردم و بازی کنم و به نظرم مس بهترین انتخاب بود که به شرایط ایدهآل برگردم. خیلی دوست داشتم با آقا مجتبی کار کنم و خیلی ممنونم که اعتماد کردند. امیدوارم بتوانم جواب اعتمادشان را بدهم.
مهری در پایان در خصوص شرایط این تیم عنوان کرد: به نظرم این تیم با این امکانات و هواداران باید هر سال برای سهمیه بجنگد. حیف است این تیم به لیگ پایینتر بیفتد و سهیمه حفظ نشود. امیدوارم در سالهای آتی تدابیری بيانديشند که برای کسب سهمیه بجنگد.