کد: 223836628 دی 1404 ساعت 15:3730.6K بازدید

یک نیمه عجیب و غریب مقابل لایپزیش

تنها تیمی که بایرن را بلعید!

لایپزیش در نیمه اول دیدار با بایرن مونیخ، غول باواریایی را آنقدر تحت فشار گذاشته بود که این فصل هیچ تیمی حتی آرسنال نتوانسته بود چنین شرایط سختی بر آنها تحمیل کند.
تنها تیمی که بایرن را بلعید!

به گزارش ورزش سه، بایرن مونیخ مقابل لایپزیش برای اولین بار در طول فصل یک نیمه را به حریف باخت هر چند در کامبکی وحشتناک برگشت و 5-1 پیروز شد. مونیخی‌ها زیر نگاه تیزبین یورگن کلوپ که به عنوان رئیس فوتبال جهانی کمپانی ردبول در ورزشگاه حضور داشت یک نیمه کاملا تحت سلطه لایپزیش بودند و رسانه‌های آلمانی می‌گویند این نشان‌دهنده کیفیت خاصی است که لایپزیش در این فصل بوندس‌لیگا بارها به نمایش گذاشته است.

عملکرد لایپزیش به خصوص در نیم ساعت اول بازی خارق‌العاده بود. بایرن در این فصل هرگز تا این حد تحت فشار قرار نگرفته بود. حتی در تنها شکست فصل بایرن، باخت 3-1 مقابل آرسنال، فشار تا این حد نبود. لایپزیش در فاز ابتدایی مسابقه به معنای واقعی کلمه بایرن را بلعیده بود. کافی است به این آمار نگاه کنید: تنها هفت دقیقه از شروع مسابقه گذشته بود که لایپزیش 3 شوت در چارچوب شلیک کرده بود و بایرن صفر شوت.

2216038

ولی مشکل بایرن تا حد زیادی به یک نقطه از زمین برمی‌گشت: سمت راست. ونسان کمپانی این ستاره‌ها را در اختیار نداشت: لایمر، استانیشیچ، بویی و دیویس. در غیاب آنها بایرن مجبور شد از بیشوف در سمت راست خط دفاعی استفاده کند و همین به نقطه ضعف بزرگ آنها مقابل لایپزیش تبدیل شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
15اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار