کد: 223874330 دی 1404 ساعت 13:3917.3K بازدید

اسطوره لیورپول برای یونایتد مربی انتخاب کرد!

جیمی کاراگر با فهرستی بلند بالا از باید و نبایدهای انتخاب سرمربی منچستریونایتد بار دیگر در مرکز توجه قرار گرفت.
اسطوره لیورپول برای یونایتد مربی انتخاب کرد!

به گزارش "ورزش سه"، مدیران منچستریونایتد پس از اخراج روبن آموریم تصمیم گرفتند مایکل کریک را به صورت موقت و تا پایان رقابت‌های این فصل لیگ برتر انگلیس به عنوان سرمربی انتخاب کنند اما به دنبال پیدا کردن گزینه مناسب‌تر و سرشناس‌تری برای فصل آینده خواهند بود.

همین موضوع گمانه‌زنی‌های بسیاری را به همراه داشته است. کاراگر شب گذشته در اسکای اسپورت فهرستی از مربیان قابل قبول برای هدایت یونایتد را به همراه داشت. به باور این ستاره سابق لیورپول، کارلو آنچلوتی و توماس توخل گزینه‌های مناسبی هستند اما آنچلوتی انرژی لازم را دیگر در اختیار ندارد. یورگن کلوپ و ژابی آلونسو به دلیل ارتباط با لیورپول در این فهرست نخواهند بود. 

او زین الدین زیدان را هم نسخه جوان‌تر آنچلوتی توصیف کرد و مدعی شد که او و گرت ساوت‌گیت هم در این فهرست حضور ندارند. انزو مارسکا نیز از سوی او رد شد و نام ژاوی هم به دلیل نداشتن تجربه کافی در لیگ برتر انگلیس خط خورد. 

2187858

کاراگر همچنین تاکید داشت که روبرتو مارتینز هم باید عملکردی درخشان با تیم ملی پرتغال در جام جهانی ۲۰۲۶ داشته باشد تا در این فهرست قرار بگیرد. مائوریسیو پوچتینو هم به دلیلی مشابه آنچلوتی خط خورد و لیونل اسکالونی هم به دلیل عدم شناختش از لیگ برتر کنار رفت. 

با این حال، او باور دارد که لوییس انریکه و البته یولیان ناگلزمان هم قدرت و توانایی بسیاری برای بازگرداندن منچستریونایتد به روزهای اوجش دارند. کاراگر معتقد است که انگیزه نقش مهمی را در این روند ایفا خواهد کرد و این دو نفر از انگیزه بسیار بالایی برخوردار هستند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار