کد: 223875430 دی 1404 ساعت 14:3030.8K بازدید

مدیریت تاتنهام از من حمایت می‌کند

توماس فرانک همه را غافلگیر کرد

سرمربی دانمارکی تاتنهام، پس از دیدار روز دوشنبه‌اش با تصمیم‌گیرندگان این باشگاه که تحت فشار زیادی قرار دارد، تأیید کرد که همچنان از حمایت مدیریت برخوردار است.
توماس فرانک همه را غافلگیر کرد

به گزارش "ورزش سه"،  گزارش‌ها حاکی از آن است که آینده فرانک روز یکشنبه، پس از شکست خانگی ناامیدکننده مقابل وستهمِ در حال سقوط (1-2)، در داخل باشگاه مورد بحث قرار گرفته است. اما فرانک پیش از دیدار بوروسیا دورتموند در لیگ قهرمانان اروپا در شمال لندن در روز سه‌شنبه، یک جلسه تمرینی را با بازیکنانش رهبری کرد و همچنان اصرار دارد که به او فرصتی برای نجات شغلش داده خواهد شد. 

2328450

این مرد دانمارکی روز دوشنبه با وینای ونکاتشام، مدیر اجرایی تاتنهام، یوهان لانگه، مدیر ورزشی و نیک بوئچر، عضو گروه سلطنتی، ناهار خورد. فرانک به خبرنگاران گفت: «در تمام طول مسیر، فقط احساس اعتماد به نفس داشتم، چطور می‌توانم بگویم. این را در هر کنفرانس مطبوعاتی می‌گفتم. امروز با نیک، وینای و یوهان ناهار خوردم و همه چیز خوب بود.» 

او افزود: «همه این‌ها بخشی از جنجال رسانه‌ای است و من فقط می‌توانم به شکست دادن دورتموند فکر کنم.» 

فرانک با پذیرفتن مسئولیت وضعیت تیم، گفت: «حتی بهترین مربی جهان، پپ گواردیولامی‌گوید من بدون بازیکنانم هیچ هستم و منصفانه است که بگوییم آنها همیشه به اندازه کافی در دسترس نبودند. اما اشکالی ندارد. تا زمانی که همه از بازیکنان حمایت کنند، من خوشحال می‌شوم که تقصیر را به گردن بگیرم. مسئله این است که سر و صداها را نادیده بگیریم، آرام بمانیم و ادامه دهیم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
18اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار