کد: 235455225 فروردين 1405 ساعت 22:1625.1K بازدید

کار تراکتور با فرار 40 متری تمام شد! (عکس)

مهاجم تعویضی شباب الاهلی با استارت سریع از میانه زمین و ضربه بغل پا برتری تیمش را قطعی کرد.
کار تراکتور با فرار 40 متری تمام شد! (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، تراکتورِ 10 نفره در لحظات پایانی مسابقه حذفی لیگ نخبگان آسیا مقابل شباب الاهلی بی‌محابا جلو می‌رفت تا بتواند اختلاف دو گله مقابل حریف اماراتی را جبران کند، اما در آخرین لحظات روی یک ضدحمله سریع، گل سوم را با بازیکنی که جانشین سردار آزمون شده بود، دریافت کرد.

ماتئوسائو که همواره در حضورش در ترکیب شباب الاهلی موثر کار می‌کند، اما پشت خط دیگر ستاره‌های این تیم ازجمله سردار آزمون مانده، در دقیقه 71 مسابقه امروز جای مهاجم ایرانی را گرفت و دوباره کیفیت بالای خود را با یک فرار دیدنی و ضربه تمام کننده نشان داد.

این مهاجم 21 ساله برزیلی که در تابستان 2023 با انتقال دو میلیون یورویی از فلامینگو به شباب الاهلی پیوست، فصل قبل پنج گل در 10 بازی سطح 2 لیگ قهرمانان آسیا زده بود که امروز توانست دومین گلش در لیگ نخبگان را به ثمر رساند.

2441666

ماتئوسائو در دقیقه 8+90 و دو دقیقه پیش از پایان وقت‌های اضافه، با استارت برق‌آسا، از بین دو مدافع تراکتور عبور کرد و به بهترین شکل از پاس در عمق گیلهرمه بهره برد و در نهایت با ضربه‌ی بغل پا، یوهانسون را ناکام گذاشت تا شباب الاهلی با سه گل این بازی را تمام کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
18اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار