کد: 223910702 بهمن 1404 ساعت 09:5711K بازدید

زنان خرم‌آبادی هم امروز تماشاگر نیستند؛

خیبر با غایب بزرگ در بازی خانگی

هواداران خیبر خرم‌آباد اجازه همراهی این تیم را در نخستین میزبانی خانگی ندارند.
خیبر با غایب بزرگ در بازی خانگی

به گزارش "ورزش سه"، تیم خیر در شرایطی از ساعت 16 امروز در ورزشگاه تختی خرم‌آباد به مصاف آلومینیوم اراک خواهد رفت که شاگردان سید مهدی رحمتی نمی‌توانند هواداران پرشورشان را در کنارشان داشته باشند.

هواداران خیبر خرم‌آباد که همواره حضور پرشور در مسابقات خانگی داشتند و کمک حال مهدی رحمتی و تیمش بودند، امروز روی سکوهای ورزشگاه تختی در دیدار با آلومینیوم اراک حضور ندارند و نمی‌توانند تیم خود را همراهی کنند.

طبق رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، در مسابقه امروز قرار بود فقط هواداران زن در ورزشگاه تختی حضور پیدا کنند، اما در نهایت بازی خیبر و آلومینیوم بدون تماشاگر شد.

خیبر سه مسابقه اخیرش مقابل سپاهان، پیکان و مس رفسنجان را دور از خانه برگزار کرده و آخرین بار 38 روز قبل در هفته چهاردهم لیگ برتر در ورزشگاه تختی مقابل استقلال تهران به میدان رفت. 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
19اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار