
به گزارش "ورزش سه"، روایت درگیری کاراگر و آربلوا در سال ۲۰۰۹ در جریان دیداری برابر وست برومویچ هنوز در خاطر بسیاری از هواداران لیورپول باقی مانده است. در نهایت، این ژابی آلونسو بود که مجبور شد این دو نفر را که به شدت با یکدیگر درگیر شده بودند از هم جدا کند.
کاراگر در گفتگو با CBS Sport درباره این خاطره اظهار داشت: «ما در آن بازی نیاز داشتیم کلین شیت کنیم تا مطمئن شویم که بیشترین آمار کلین شیت در یک فصل را به نام خودمان ثبت میکنیم. آربلوا بازیکن خوبی بود. بازیکنی عالی نبود اما خوب بود. با این حال، کم کم فکر میکرد که بازیکنی عالی است. من مجبور شدم کمی او را از قله پایین بیاورم.

او بیش از اندازه در حملات شرکت میکرد. دوست نداشت در کارهای دفاعی شریک شود، در حالی که کارش این بود، این که فقط دفاع کند. به او گفتم اجازه بده کلین شیت را حفظ کنیم. فکر میکنیم آن روز ۰-۲ از وست برومویچ جلو بودیم و میخواستیم دستکش طلا را برای پهپه رینا بگیریم.»
آربلوا دو فصل با پیراهن لیورپول در آنفیلد و در کنار کاراگر توپ زد و در طول این مدت در ۹۸ بازی برای این تیم به میدان رفت. او در حال حاضر به صورت موقت و پس از اخراج ژابی آلونسو، هدایت رئال مادرید را برعهده دارد.