
به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال فولاد در شرایطی امروز نخستین بازی خود با هدایت حمید مطهری را برگزار خواهد کرد که رامین رضاییان نیز قرار است اولین دیدار خود با لباس سرخپوشان خوزستانی را در استادیوم سیروس قایقران شهر انزلی انجام دهد.
رامین که پس از تمدید قراردادش با استقلال راهی فولاد شد، در همان ابتدا با شوک بزرگی روبرو شد چرا که یحیی گلمحمدی از این تیم جدا شد و قراردادش را فسخ کرد. این در شرایطی بود که رضاییان انگیزه زیادی داشت تا بتواند زیر نظر سرمربی سابق خود به روزهای خوبش بازگردد.
با این حال، جدایی یحیی هم چیزی از انگیزههای رامین کم نکرد و این بازیکن که در تلاش است تا بتواند مسافر جام جهانی شود، حالا زیر نظر حمید مطهری در اندیشه حضور در لیست نهایی تیم ملی برای جام جهانی است و قصد دارد آخرین شانس خود برای شرکت در بالاترین تورنمنت دنیا را امتحان کند.
به هر شکل ترکیب فولاد در شرایطی اعلام شده که حضور رامین در جمع نفرات اصلی نکته حائز اهمیتی است و هواداران استقلال نیز نیمنگاهی به این مسابقه دارند تا ببینند ستاره محبوبشان در جمع سرخپوشان چه عملکردی خواهد داشت.