
به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال تراکتور با برد چهار بر یک مقابل مس رفسنجان در چارچوب هفته هفدهم لیگ برتر توانست دوباره در قامت مدعی قهرمانی ظاهر شود. مهرداد خانبان مربی تراکتور در نشست خبری بعد از این مسابقه گفت: «آقای اسکوچیچ طی روزهای گذشته درگیر ویروس سرماخوردگی بود و باتوجه به شرایط کاری، ایشان استراحت نکرده و ضعف بدنی دارد و به دلیل عدم حضور در نشست خبری از شما خبرنگاران عذرخواهی کرد.»
او درباره شرایط این بازی گفت: «ما امروز مسلط بر بازی بودیم. مس رفسنجان در دیدارهای اخیر نتایج خوبی کسب کرده است. ما توانستیم بر بازی مسلط باشیم و هر دو نیمه فرصتهای خوب گلزنی داشتیم. خوشبختانه با چهار گل به پیروزی دست یافتیم.»
مربی تراکتور با بیان اینکه از حضور در تبریز بسیار خوشحال هستم، تاکید کرد: «پیش از این فرصت حضور در تبریز را داشتم که همواره لحظه آخر کنسل شده بود. وقتی با چهار گل جلو بودیم، طبیعی بود که تعویض انجام داده و به سایر بازیکنان فرصت بدیم که با تغییر پنج بازیکن، طبیعی است فرصتهای گلزنی به حریف بدهیم. جای نگرانی نیست و آنالیز میکنیم.»
خانبان در خصوص صحنه پنالتی که به سود مس گرفته شد، پاسخ داد: «من آن صحنه را ندیدم. گویا مهدی ترابی دستش روی صورتش بود که بعد از تماشای صحنه پنالتی، میتوان اظهار نظر کرد.»