
به گزارش ورزش سه، استونویلا با برد برابر فنرباغچه سهمیه حضور در جمع هشت تیم برتر و صعود مستقیم به مرحله یکهشتم نهایی لیگ اروپا را برای نماینده انگلیس تضمین کرد؛ در شبی که جیدون سنچو نمایشی درخشان ارائه داد و بیزو درون دروازه دیوار کشید، ویلا در خانه مارکو آسنسیو به پیروزی رسید.
اما صحنه جنجالی این بازی در دقیقه ۹۱ رقم خورد؛ جایی که عصبانیت تند و علنی اونای امری از یوری تیلمانس، تبدیل به حاشیه اصلی مسابقه شد. هافبک بلژیکی از تعویضش (در حالی که بازی ۱-۰ بود) ناراضی بود و امری بهشدت به او واکنش نشان داد. سرمربی ویلا بعدتر در کنفرانس خبری، با لبخند گفت: «مثل پسرم است.»

در این مسابقه، جهنم ترکیه خیلی زود خاموش شد. پس از چند حرکت خوب از آسنسیو بین خطوط و پاسهای عمقی او، رفتهرفته استونویلا کنترل بازی را در دست گرفت؛ با رهبری سنچویی که سرحال و آماده بود. هشدار اول را اوستروولده از روی خط دروازه دفع کرد، اما دومی دیگر نه. دقیقه ۲۴، ویلا با ضربه سر تماشایی جیدون سنچو که از پشت محوطه اضافه شد، از ادرسون، دروازهبان سابق منچسترسیتی، عبور کرد و پیش افتاد؛ دیداری دوباره میان دو چهره آشنا، این بار در لیگ اروپا.
ویلا که در ضدحمله کاملاً راحت بود، موقعیتهای بیشتری هم ساخت. توپ را به فنرباغچهای بیبرنامه سپرد و فضاها را هدف گرفت. اشکرینیار با دخالت روی خط، مانع دبل سنچو شد. با همان ۰-۱ تا پایان نیمه اول، تیم امری عملاً صعودش به جمع هشت تیم برتر را ـ یک هفته مانده به پایان مرحله ـ قطعی کرده بود.

در نیمه دوم جریان بازی تغییر کرد. هرچند ویلا چند بار تا زدن گل دوم پیش رفت (حتی یک گل هم به دلیل آفساید مردود شد)، اما فنرباغچه بوی تساوی را حس میکرد. آسنسیو هماهنگی بهتری با آکتورکوغلو و تالیسکای تازهوارد پیدا کرد و تیم تدسکو جان گرفت.
در همین مقطع بود که بیزو، گلری که معمولاً پشت سر دیبو مینشیند، ستاره شد. چند واکنش حیاتی، هشت سیو تمامعیار و یک گل مردودشده آکتورکوغلو بهخاطر آفساید قبلی، ویلا را نجات داد. همین نمایش درخشان کافی بود تا برد انگلیسیها حفظ شود و صعود مستقیم تیم بیرمنگام به تاپ۸ رسمیت پیدا کند. فنرباغچه تدسکو با توقف روی ۱۱ امتیاز، همهچیز را به هفته پایانی و بازی سرنوشتساز هفته آینده موکول کرد.