کد: 223931903 بهمن 1404 ساعت 11:4656K بازدید

حال وخیم اسطوره انگلیس: پدرم را در ابرها دیدم!

پل گاسکوئین، اسطوره فوتبال انگلیس، پس از تصادفی که در طول تعطیلات رخ داد، بستری شدن خود را در بیمارستان اعلام کرد.
حال وخیم اسطوره انگلیس: پدرم را در ابرها دیدم!

به گزارش "ورزش سه"، این مرد ۵۸ ساله از ناحیه شش دنده دچار شکستگی شده و درد شدیدی را تحمل می‌کند و نگران سلامتی خود است.

گاسکوئین گفت: «داشتم چیزی را به دیوار آویزان می‌کردم که به پشت افتادم. شش دنده‌ام شکست و چند ریه‌ام سوراخ شد. به بیمارستان رفتم و البته درد وحشتناکی داشتم، اما به من مسکن دادند. فقط می‌توانستم احساس کنم که گردنم دارد بزرگ‌تر می‌شود. چون وحشت‌زده بودم، سریع با یک جراح تماس گرفتم.»

1854572

تاک اسپورت به نقل از گاسکوئین می‌گوید: «پدرم را در ابرها دیدم و کاملاً وحشت‌زده شدم. من ۳۸ عمل جراحی داشته‌ام، بنابراین معمولاً این موضوع من را آزار نمی‌دهد، اما این بار وحشت‌زده بودم. فریاد می‌زدم، لطفاً جراح را خبر کنید. از شدت گریه از شدت ترس از حال رفته بودم!»

پل گاسکوئین هافبک تهاجمی مشهوری است که از سال ۱۹۸۸ تا ۱۹۹۸ برای تیم ملی انگلیس بازی می‌کرد. او برای باشگاه‌های مختلفی از جمله رنجرز، نیوکاسل، تاتنهام، اورتون و لاتزیو بازی کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
28اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار