
به گزارش "ورزش سه"، در حالی که سرخپوشان تهرانی هفته گذشته نیز شانس این را داشتند با پیروزی مقابل فجرسپاسی به صدر جدول صعود کنند اما این صدرنشینی یک هفته دیرتر اتفاق افتاد و شاگردان اوسمار با کسب سه امتیاز دیدار حساس برابر سپاهان با این تیم همامتیاز شدند و در حالی که تعداد گل زده، گل خورده و طبیعتا تفاضل برابری داشتند، به خاطر برد در بازی رفت و برگشت رودررو، بالاتر از این تیم به صدرنشین جدول تبدیل شدند.
به این ترتیب صدرنشین لیگ برتر ایران در پایان هفته هفدهم 31 امتیاز دارد که پایینتر از متوسط استاندارد قهرمانی است. جالب اینکه از لیگ شانزدهم، قهرمانی در لیگ برتر ایران با امتیاز بیشتر نسبت به این استاندارد تعیین شده اما اینطور که به نظر میآید، در فصل جاری سرنوشت دیگری در راه خواهد بود و احتمالا لیگ برتر به سالهای قبل از قهرمانی قاطعانه پرسپولیس با برانکو ایوانکوویچ باز خواهد گشت.
تیمهای پرسپولیس و سپاهان تا پایان 39 امتیاز دیگر خواهند داشت و اگر بتوانند تمام مسابقات خود را با پیروزی پشت سر بگذارند، 70 امتیازی خواهند شد که هدفی تقریبا غیر ممکن است، خصوصا اینکه تا حالا هیچ تیمی نتوانسته به این حدنصاب برسد و پرسپولیس و سپاهان نیز در فصل جاری شبیه تیمی نیستند که بتوانند تا پایان فصل همه مسابقات خود را با برد به پایان برسانند.

نکته مهم اینکه سرخپوشان پایتخت باوجود شرایط جوی منفی توانستند سپاهان را شکست بدهند و این تیم را تبدیل به اولین حریف خود کردند که در این فصل دبل میشود. این دبل از آن جهت اهمیت دارد که بر اساس قوانین در صورت برابری امتیاز، بازی رودررو قهرمان را تعیین خواهد کرد و حالا پرسپولیس به نوعی یک امتیاز از سپاهان پیش افتاده است.
پرسپولیس هفته آینده با فولاد دیدار خواهد کرد و شانس این را خواهد داشت تا با پیروزی مقابل شاگردان حمید مطهری، بتوانند صدر جدول را همچنان سفت بچسبند و نگه دارند. البته به شرطی که استقلال با تفاضل گل، از این تیم پیشی نگیرد.