کد: 225986006 بهمن 1404 ساعت 09:1511.6K بازدید

گالنو مشکوک به پارگی رباط صلیبی

مصدومیت شوم در کمین ستاره الاهلی

ستاره الاهلی عربستان با مصدومیت روبرو شده که برخی شایعات از احتمال پارگی رباط صلیبی وی خبر می‌دهند.
مصدومیت شوم در کمین ستاره الاهلی

به گزارش "ورزش سه"، به نظر می‌رسد یکی از ستاره‌های خارجی تیم الاهلی جده در شب پیروزی این تیم مقابل نئوم، دچار مصدومیتی جدی شده باشد. الاهلی شب گذشته (شنبه) در چارچوب هفته هجدهم لیگ حرفه‌ای روشن عربستان، موفق شد با نتیجه ۳ بر صفر از سد تیم نئوم عبور کند.

این دیدار با درخشش چندین ستاره همراه بود؛ در رأس آن‌ها مثلث هجومی متشکل از ریاض محرز الجزایری، ایوان تونی انگلیسی و ونِدرسون گالنو، بازیکن برزیلی. با این حال، خروج گالنو در دقایق پایانی مسابقه، شیرینی این برد را تا حدی تحت‌الشعاع قرار داد.

ماجرای مصدومیت از دقیقه ۵۹ آغاز شد؛ جایی که گالنو پس از برخوردی خشن از سوی خلیفه الدوسری نقش زمین شد. در پی این صحنه، داور یک ضربه پنالتی به سود الاهلی اعلام کرد و مدافع تیم نئوم نیز با کارت قرمز از زمین اخراج شد.

نکته عجیب اینکه گالنو پس از دریافت درمان اولیه به زمین بازگشت و تا دقیقه ۸۴ به بازی ادامه داد، اما در این دقیقه با درخواست خودش از سرمربی آلمانی الاهلی، ماتیاس یایسله، زمین مسابقه را ترک کرد؛ موضوعی که گمانه‌زنی‌ها درباره شدت مصدومیت او را افزایش داد.

2341327

در همین رابطه، احمد عطیف، ستاره سابق فوتبال عربستان، در گفت‌وگو با برنامه تلویزیونی «دورینا غیر» اظهار داشت: «به اعتقاد من گالنو دچار پارگی رباط صلیبی شده است؛ چراکه خودم پیش‌تر چنین مصدومیتی را تجربه کرده‌ام.»

او در ادامه افزود: «نحوه زمین خوردن بازیکن و تغییر غیرطبیعی مفصل زانو نشان می‌داد که احتمال پارگی رباط وجود دارد، هرچند امیدوارم که این مصدومیت جدی نباشد.»

عطیف در پایان تأکید کرد: «ادامه دادن بازی تا دقیقه ۸۴ به معنای سالم بودن بازیکن نیست؛ چراکه برخی بدن‌ها این توانایی را دارند که حتی پس از مصدومیت، چند دقیقه‌ای به بازی ادامه دهند.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار