کد: 227018407 بهمن 1404 ساعت 20:1311.1K بازدید

بیرانوند در یک قدمی نیازمند

علیرضا بیرانوند به آمار هشت کلین‌شیت رسید.
بیرانوند در یک قدمی نیازمند

به گزارش “ورزش سه”، علیرضا بیرانوند باوجود طی یک دوره محرومیت و غیبت در سه دیدار نخست تیم تراکتور، توانسته جبران کند و به رتبه دوم  بهترین دروازه‌بانان ایران صعود کرد.

صدرنشین این جدول پیام نیازمند و فرزین گروسیان هستند که حالا نفس صاحب اصلی دستکش طلایی را پشت سر خود احساس می‌کنند. علیرضا بیرانوند در این سالها پنج بار این عنوان را به دست آورده و حالا در شرایطی که نسبت به عدم کسب تندیس و جایزه از سوی فدراسیون گله کرده، بازهم به سوی آن حرکت می‌کند.

حالا بیرانوند امیدوار است تا هفته آینده به رکورد پیام و فرزین برسد و دوباره در این کورس قرار بگیرد. فردا تیم پرسپولیس مقابل فولاد قرار خواهد گرفت و گل‌گهر نیز به مصاف سپاهان خواهد رفت. جالب اینکه حامد لک و سیدحسین هم مدعی این جایزه هستند.

او امروز چهار سیو خیلی خوب داشت که بهترینش روی شوت منصور باقری بود و با نوک انگشت توپ را از زیر طاق دروازه تیمش بیرون کشید. روی یک ضربه قیچی هم این دروازه‌بان عملکرد خوبی داشت و توانایی خود را نشان داد.

این در حالی است که بیرانوند با خط دفاعی مستحکم تیم تراکتور، بخشی از موفقیت خود را هم مرهون آنهاست. شجاع و سدلار و نادری و دانیال که شاید بهترین تیم چهار نفره دفاعی ایران را مقتبل گلر شماره یک تیم ملی تشکیل داده‌اند.

بیرانوند در دو ماه اخیر یک بار جایزه بهترین سیو و یک بار هم جایزه بهترین بازیکن توپا را از ورزش سه گرفته بود و حالا به سوی جایزه بزرگ‌تر حرکت می‌کند.

فراموش نکنید بیرانوند هفته گذشته یک پنالتی هم از مس رفسنجان گرفت و اگر گل لحظات پایانی نبود، حالا صدرنشینی را جشن می‌گرفت اما به هر حال کلین‌شیت رکوردی است که در یک لحظه فرو می‌ریزد.

72اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار