کد: 227021208 بهمن 1404 ساعت 07:4514.8K بازدید

کاپیتان تیم امید ژاپن در تیم سابق جهانبخش؛

از دسته دوم ژاپن هم لژیونر در می‌آید

ریئون ایچیهارا، مدافع ۲۰ ساله ژاپنی و کاپیتان تیم ملی زیر ۲۳ سال ژاپن به باشگاه AZ آلکمار پیوست؛ این انتقال از دسته دوم ژاپن (J2) به لیگ هلند، صورت گرفته است.
از دسته دوم ژاپن هم لژیونر در می‌آید

به گزارش ورزش سه، ایچیهارا از دوران نوجوانی در آکادمی اوومیای ژاپن حضور داشت و در سال ۲۰۲۳ با ۱۸ سال و ۵ روز، جوان‌ترین بازیکن تاریخ باشگاه برای حضور در تیم اصلی شد. او در فصل بعد به ترکیب ثابت تیم رسید و نقش کلیدی در قهرمانی اوومیا در J3 ایفا کرد. در فصل گذشته نیز در لیگ J2 با ۲۹ بازی، نمایش درخشان داشت و به فهرست بهترین یازده بازیکن لیگ راه یافت.

در جریان جام ملت‌های آسیا زیر ۲۳ سال، او به عنوان کاپیتان، تیم ژاپن را هدایت کرد و با عملکرد برجسته‌اش، موفقیت قهرمانی پیاپی ژاپن را تثبیت کرد. در همین حین، شایعاتی درباره پیوستن او به AZ هلند منتشر شد که حالا به واقعیت پیوسته است و هواداران ژاپنی واکنش‌های پرشوری نسبت به این انتقال نشان داده‌اند:

«بالاخره رسید! او کاپیتان تیم ملی است و کاملاً شایسته توجه است.»

«بهترین محصول تاریخ اوومیا. باور دارم بهترین مدافع جهان خواهد شد.»

«افتخار اوومیا است. امیدواریم به یک ستاره بزرگ تبدیل شود.»

باشگاه اوومیا در وب‌سایت رسمی خود اعلام کرده که جزئیات بیشتر و اظهار نظر رسمی بازیکن پس از تکمیل نهایی انتقال منتشر خواهد شد.

این انتقال، گام مهمی برای ایچیهارا در مسیر حرفه‌ای شدن و حضور در صحنه‌های بزرگ فوتبال اروپا، از جمله چشم‌انداز المپیک ۲۰۲۸ و احتمالاً جام جهانی، به شمار می‌آید.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
12اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار