کد: 227023108 بهمن 1404 ساعت 08:3034.4K بازدید

پرسپولیسی ترین فولاد تاریخ برابر اوسمار!

دیدار فردای فولاد و پرسپولیس قرمزتر از همیشه خواهد بود.
پرسپولیسی ترین فولاد تاریخ برابر اوسمار!

به گزارش ورزش سه، فولاد و پرسپولیس از ساعت ۱۵ در ورزشگاه فولاد آره‌نا باید در حالی به مصاف هم بروند که تعداد زیادی از بازیکنان و کادرفنی‌ حتی مدیرعامل فولاد سابقه حضور در پرسپولیس را داشته اند.

حمیدرضا گرشاسبی به عنوان مدیرعامل در پرسپولیس حضور داشته،از مادرفنی فولاد حمید مطهری، محمد عسگری، مظاهر رحیم پور، ننکا، رضا نوروزی .

و در میان بازیکنان کنونی فولاد حامد لک، علی نعمتی، فرشاد احمدزاده، رامین رضاییان، سعید صادقی، سینا اسد بیگی و همچنین وحید امیری که به دلیل مصدومیت رباط صلیبی از لیست نیم فصل دوم قرمزهای خارج شده است.

باید دید عملکرد پرسپولیسی‌های سابق برابر تیم سرحال اوسمار چگونه خواهد بود، اوسمار و تیمش پس از شکست سپاهان صدرنشین انگیزه دوچندانی برای ادامه راه گرفته‌اند و با توجه به برد استقلال و تراکتور در اولین روز هفته هجدهم، احتیاج فراوانی به پیروزی در این نبرد خواهند داشت.

2351742

در سوی دیگر حمید مطهری که شانس برای نشان دادن توانایی‌هایش به او رو کرده، نمی خواهد از این نبرد بزرگ بدون موفقیت بیرون بیاید و خودش را به عنوان یک مربی موفق از ابتدای مسیرش در فولاد نشان دهد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
42اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار