کد: 227064209 بهمن 1404 ساعت 23:043.5K بازدید

تساوی مقابل القادسیه با گل دقیقه 90 الدوساری

الهلال از جهنم دمام جان سالم به در برد!

آبی‌های ریاض به لطف گلزنی دقیقه 90 ناجی همیشگی‌اش سالم الدوسری از شکست مقابل القادسیه فرار کرد.
الهلال از جهنم دمام جان سالم به در برد!

به گزارش ورزش سه، از چارچوب رقابت‌های هفته نوزدهم لیگ حرفه‌ای عربستان امشب القادسیه و الهلال در استادیوم «مدینه الامیر سعود بن جلوی» شهر دمام به مصاف هم رفتند. قضاوت این نبرد حساس و پربرخورد بر عهده رافائل کلاوس داور سرشناس برزیلی بود که در نهایت با تقسیم امتیازات و تساوی ۲-۲ به پایان رسید.

شروع طوفانی و پاسخ سریع میزبان

بازی با حملات همه‌جانبه شاگردان اینزاگی آغاز شد و هنوز ۸ دقیقه از جریان مسابقه نگذشته بود که روبن نوس، ستاره پرتغالی الهلال، قفل دروازه القادسیه را شکست تا مهمان خیلی زود پیش بیفتد. اما این برتری دوام چندانی نداشت؛ تنها دو دقیقه بعد، نایتان ناندس، هافبک جنگنده میزبان، با یک ضربه تماشایی پاسخ گل نوس را داد تا بازی در همان شروع کار ۱-۱ مساوی شود.

2352349

شوک کینیونس و کامبک ثانیه آخری سالم

در نیمه دوم، القادسیه که پا پس نکشیده بود، در دقیقه ۷۶ توسط خولیان کینیونس به گل دوم رسید تا ورزشگاه به مرز انفجار برسد. الهلال که در آستانه یک شکست تلخ قرار داشت، با تمام توان خود روی دروازه حریف خیمه زد تا اینکه در دقیقه ۹۰، سالم الدوساری، مرد اول روزهای سخت الهلال، یک بار دیگر فرشته نجات شد و گل تساوی را به ثمر رساند تا آبی‌ها با یک امتیاز میلیمتری به ریاض بازگردند.

2352350

وضعیت جدول؛ صدر همچنان در قبضه آبی‌ها

با این تساوی، الهلال از ۱۸ بازی خود ۴۶ امتیازی شد تا همچنان مقتدرانه در صدر جدول تکیه بزند. القادسیه هم با این نمایش درخشان ۴۰ امتیازی شد و جایگاه سوم خود را تثبیت کرد تا نشان دهد مدعی جدی کسب سهمیه است.

2352351
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار