کد: 227134513 بهمن 1404 ساعت 12:2618.1K بازدید

هافبک تراکتور جراحی کرد

ایگور پوستونسکی در کشورش زانوی خود را به تیغ جراحان سپرد.
هافبک تراکتور جراحی کرد

به گزارش "ورزش سه"، هفته گذشته ایگور پوستونسکی هافبک دفاعی تیم تراکتور با انجام عمل جراحی در کشورش، دوره نقاهت برای پشت سر گذاشتن مصدومیت دشوار رباط صلیبی را آغاز کرد که احتمالا بین شش تا هشت ماه این بازیکن را خانه‌نشین خواهد کرد.

بر اساس اعلام پزشک تیم تراکتور، دوره اولیه نقاهت این بازیکن در کرواسی طی خواهد شد اما به محض آغاز بازتوانی، به ایران خواهد آمد تا تمرینات میدانی خود را در کمپ تیم تراکتور آغاز کند. اما باتوجه به پایان فصل ممکن است بخشی از دوره بازتوانی هم در کرواسی طی شود.

پوستونسکی که در جریان دیدار ملوان و بدون برخورد با بازیکن تیم حریف دچار پارگی رباط صلیبی شد، رکورد هر فصل یک بازیکن با این نوع مصدومیت در تراکتور را حفظ کرد. پیش از او محمد قنبری، محمد آقاجانپور و مهدی حسینی در سالهای اخیر با این مصدومیت از ترکیب تیم خود دور شده بودند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
60اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار