کد: 227139213 بهمن 1404 ساعت 15:4524.9K بازدید

عصبانیت پیروز قربانی: 3 تعویض در دقیقه 36

سرمربی فجر سپاسی در بازی با ذوب آهن خیلی زود به سراغ پلن دوم خود رفت.
عصبانیت پیروز قربانی: 3 تعویض در دقیقه 36

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال فجر سپاسی که تا در سه هفته قبلی موفق به بردهای بزرگی مقابل پرسپولیس و خیبر خرم آباد شده بود، امروز در بازی با ذوب آهن غافلگیر شد و به فاصله 26 دقیقه دو بار دروازه خود را باز شده دید.

گل اول را نادر محمدی روی پاس از طریق ارسال ضربه ایستگاهی در دقیقه 16 به ثمر رساند و ده دقیقه بعد هم امید لطیفی تیمش را به گل دوم رساند تا اینطور به نظر برسد که اوضاع از دست تیم میهمان خارج شده است.

بلافاصله بعد از گل دوم، سه بازیکن زردپوش در کنار زمین دیده شدند تا مشخص شود که سرمربی فجر اصلا از شرایط تیمش راضی نیست. در اولین فرصتی که بازی متوقف شد، او سه بازیکن جدید به زمین فرستاد تا با یان سه تعویض عصبانیت خود از عملکرد برخی نفرات را نشان دهد.

روی این تعویض‌ها، مسعود ریگی، فرشید اسماعیلی و میثم مرادی از زمین بیرون کشیده شدند و زبیر نیک نفس، یادگار رستمی و سجاد آشوری به زمین رفتند. این تعویض‌ها در دقیقه 37 اتفاق افتاد و نارضایتی در چهره برخی بازیکنان فجر هنگام خروج از زمین نیز دیده می‌شد. در هر حال باید دید با این تغییرات پیروز، نتیجه به سود این تیم تغییر خواهد کرد یا نه.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
15اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار