کد: 227144713 بهمن 1404 ساعت 19:149.7K بازدید

پهلوان: تغییر سرمربی شوک خیلی مثبتی بود

مهاجم تیم ذوب آهن اصفهان می‌گوید این تیم هفته های بعد را هم با قدرت به میدان خواهد رفت.
پهلوان: تغییر سرمربی شوک خیلی مثبتی بود

به گزارش "ورزش سه"، ذوب آهن که با جلال امیدیان سرمربی جدیدش به مصاف فجر سپاسی رفت موفق شد با حساب دو بر یک از این بازی به عنوان تیم برنده خارج شود. نتیجه‌ای که باعث نجات آنها از منطقه سقوط شد. احسان پهلوان مهاجم ذوب آهن در خصوص این برد تیمش گفت: «بازی خیلی خوبی انجام دادیم و به نظرم در نیمه اول یکی از بهترین بازی‌های این فصل را انجام دادیم، با دو گل در بازی جلو افتادیم و شکر خدا توانستیم بازی را حفظ کنیم و در نهایت برنده شویم.»

او در خصوص تغییر سرمربی قبل از این بازی پاسخ داد: «به نظرم یک شوک خیلی مثبتی بود و دیدید که بازی را بردیم. به این سه امتیاز خیلی احتیاج داشتیم و اگر خدای نکرده نتیجه نمی‌گرفتیم کارمان در جدول خیلی سخت می‌شد ولی بچه‌ها همت کردند و توانستیم سه امتیاز بگیریم.»

پهلوان در پاسخ به اینکه حضور مدیرعامل در رختکن با پاداش همراه بوده یا نه، گفت: «همیشه روال همین بوده که پاداش می‌گذارند. به اعضای تیم خسته نباشید گفتند. واقعا بچه های تیم غیرت گذاشتند و همگی با عرق و زخم به رختکن آمدند چون همه تلاش کردند تا سه امتیاز را بگیریم. توانستیم روال خوبی در پیش بگیریم و انشاالله از بازی بعدی هم با تمام قدرت جلو می‌رویم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
12اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار