کد: 227147813 بهمن 1404 ساعت 23:3639.9K بازدید

اعتراض سریع فجر به حضور رحمان در زمین؛

اولین شکایت از ذوب: بازی را 3 هیچ کنید

باشگاه فجر سپاسی بلافاصله پس از پایان بازی با ذوب‌آهن نسبت به حضور مهاجم جدید در تیم حریف اعتراض کرد.
اولین شکایت از ذوب: بازی را 3 هیچ کنید

به گزارش "ورزش سه"، فسخ یک‌طرفه قرارداد رحمان جعفری با آلومینیوم اراک در ساعات پایانی نقل و انتقالات زمستانی، کاری کرد تا یکی از خبرسازترین اتفاقات فوتبال ایران در هفته‌های اخیر رقم بخورد و حالا باشگاه فجر شهید سپاسی شیراز نسبت به استفاده ذوب‌آهن از این بازیکن اعتراض کرد.
ذوب‌آهن در مسابقه هفته گذشته لیگ برتر مقابل مس رفسنجان برای استفاده از رحمان جعفری ریسک کرد تا مبادا نارنجی پوشان نسبت به حضور این بازیکن در زمین اعتراض بزنند، اما انجام نخستین بازی برای سبزپوشان اصفهانی موجب شد تا باشگاه فجر سپاسی بلافاصله اقدام به شکایت کند.
باشگاه آلومینیوم تاکید داشت که رحمان جعفری در اقدامی غیرقانونی و غیراخلاقی و اغوا از سوی ذوب‌آهن اقدام به فسخ یک‌طرفه قرارداد نموده تا راهی اصفهان شود و حالا حضور این بازیکن در ترکیب ذوب منجر به شکایت فجر سپاسی شد.

2353602

رحمان جعفری امروز برای نخستین بار در ترکیب ذوب‌آهن قرار گرفت که همین اتفاق موجب شد تا باشگاه فجر شهید سپاسی بلافاصله پس از اتمام مسابقه، اقدام به شکایت از حریف اصفهانی کند و درخواست سه بر صفر شدن نتیجه بازی را به دلیل استفاده غیرقانونی از بازیکن داشته باشد که حالا باید کمیته‌های انضباطی و تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال درباره شکایت باشگاه فجر تصمیم‌گیری کنند.
بدون شک این نخستین شکایت از ذوب‌آهن نخواهد بود و آلومینیوم اراک نیز که هفته آینده میزبان تیم اصفهانی است، چنین اقدامی خواهد کرد.
 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
18اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار