کد: 227148513 بهمن 1404 ساعت 23:143.7K بازدید

اعتراض فولاد: بازیکن خیبر باید اخراج می‌شد

فولادی‌ها اعتقاد دارند که خیبر باید در دقایق پایانی نیمه اول 10 نفره می‌شد.
اعتراض فولاد: بازیکن خیبر باید اخراج می‌شد

به گزارش "ورزش سه"، دیدار تیم‌های فولاد و خیبر در شرایطی با تساوی دو بر دو به پایان رسید که این مسابقه صحنه‌های جنجالی داوری زیادی داشت. جایی که کوپال ناظمی دو بار با درخواست VAR به کنار زمین رفت که منجر به یک پنالتی برای خیبر شد و صحنه قبل از آن را نیز پنالتی برای فولاد تشخیص نداد.

با این حال، فولادی‌ها به یک صحنه دیگر معترض هستند. در دقیقه 45 نیمه نخست بود که در یک صحنه، ساسان انصاری با سر به توپ ضربه زد و گودرزی، بازیکن خیبر نیز برای تصاحب توپ پایش را بالا آورد که استوک‌های او به پیشانی کاپیتان فولاد برخورد کرد.

2353609

با این حال، ناظمی در این صحنه حتی خطا هم اعلام نکرد و اتاق VAR نیز درخواستی برای بازبینی صحنه نداشت. همین موضوع منجر به اعتراض فولاد شده و این باشگاه اعتقاد دارد باید گودرزی اخراج می‌شد.

در تصویری که فولادی‌ها منتشر کرده‌اند، رد استوک‌های گودرزی بر پیشانی انصاری دیده می‌شود و بر همین مبنا نیز سرخ‌پوشان خوزستانی اعتقاد دارند می‌بایست خیبر در دقایق پایانی نیمه اول 10 نفره می‌شد، موضوعی که تیم داوری با آن موافق نبود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
13اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار