
به گزارش "ورزش سه"، کولبونی این نامزدی را در حضور نمایندگان فدراسیون فوتبال اسپانیا و فیفا اعلام کرد و گفت که شهر بارسلونا خواهان آن است که ورزشگاه نوکمپ میزبان فینال این رویداد باشد؛ رویدادی که قرار است بهطور مشترک در اسپانیا، پرتغال و مراکش برگزار شود. تا آن زمان، پیشبینی میشود نوکمپ با ظرفیت ۱۰۴ هزار و ۶۰۰ تماشاگر، بزرگترین ورزشگاه اسپانیا باشد.
کولبونی در اینباره گفت:«بارسلونا همیشه جاهطلبی بزرگی برای میزبانی رویدادهای ورزشی مهم داشته است. چند روز پیش به رافائل لوزان، رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا، گفتم که این موضوع برای شهر ما هیجانانگیز و افتخارآمیز خواهد بود و ما آماده خواهیم بود تا میزبان فینال جام جهانی ۲۰۳۰ باشیم.»

او ادامه داد:«این میزبانی در ورزشگاه نوکمپ خواهد بود. همانطور که فیفا گفته، این ورزشگاه یک زمین کاملاً رقابتی و استاندارد است. تصمیم نهایی با فیفا خواهد بود، اما ما اشتیاق و علاقه خود را برای میزبانی فینال اعلام کردهایم.»
به این ترتیب، ورزشگاه باشگاه بارسلونا رسماً وارد رقابت برای میزبانی بزرگترین رویداد ورزشی جهان شده است. رقبای نوکمپ تاکنون ورزشگاه سانتیاگو برنابئو در مادرید و ورزشگاه حسن دوم در کازابلانکای مراکش هستند؛ ورزشگاهی که هنوز در حال ساخت است و ظرفیت پیشبینیشده آن حدود ۱۱۵ هزار تماشاگر خواهد بود.