کد: 227165414 بهمن 1404 ساعت 16:2729.7K بازدید

نامه مهم تاج به شورای امنیت درباره فوتبالیست‌های بازداشت‌شده

رئیس فدراسیون فوتبال در ارتباط با وضعیت تعدادی از فوتبالیست‌های بازداشت‌شده، نامه‌ای رسمی به دبیر شورای امنیت کشور ارسال کرد.
نامه مهم تاج به شورای امنیت درباره فوتبالیست‌های بازداشت‌شده

به گزارش ورزش سه و به نقل از تسنیم، مهدی تاج در نامه‌ای خطاب به علی‌اکبر پورجمشیدیان، دبیر شورای امنیت کشور، با اشاره به بازداشت برخی بازیکنان فوتبال در جریان حوادث اخیر، خواستار بررسی این موضوع با رویکردی توأم با تدبیر و رأفت اسلامی شد.

در بخشی از این نامه آمده است:

با سلام و احترام
ضمن آرزوی توفیق روزافزون برای جنابعالی در انجام مسئولیت‌های خطیر محوله، به استحضار می‌رساند؛ در پی حوادث، اعتراضات و در نهایت اغتشاشات تروریستی اخیر، تعدادی از بازیکنان رده‌های مختلف فوتبال کشور در جریان این وقایع بازداشت شده‌اند. با توجه به جایگاه اجتماعی ورزشکاران و نقش الگویی آنان، به‌ویژه برای نسل جوان، و همچنین با عنایت به تأکیدات مکرر بر رأفت اسلامی و نگاه تربیتی در مواجهه با جوانان، چنانچه محرز شود این بازیکنان مرتکب فعل مجرمانه‌ای نشده و در اقدامات سازمان‌یافته یا تشکیلاتی خارج از چارچوب قانون نقشی نداشته‌اند، فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران با نهایت احترام درخواست دارد دستور فرمایید موضوع با سعه‌صدر، تدبیر و رأفت اسلامی مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد.

2353829

در ادامه این نامه تأکید شده است:
بی‌تردید اتخاذ رویکردی توأمان با حفظ اقتدار قانون و اعمال نگاه پدرانه و تربیتی، می‌تواند ضمن جلوگیری از بروز آثار و تبعات ناخواسته اجتماعی، موجب آرامش خاطر خانواده‌ها، جامعه فوتبال کشور و افکار عمومی شود و زمینه بازگشت این جوانان به مسیر حرفه‌ای، اخلاق‌مدار و افتخارآفرین ورزش را فراهم آورد.
تاج در پایان این نامه با تأکید بر پایبندی فدراسیون فوتبال به قوانین و ارزش‌های نظام جمهوری اسلامی ایران، از توجه و حسن نظر دبیر شورای امنیت کشور قدردانی کرده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
26اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار