کد: 227167514 بهمن 1404 ساعت 19:1956.7K بازدید

نباید فقط وقتی حریفان می‌بازند ببریم

هشدار اوسمار به پرسپولیس برای قهرمانی!

سرمربی پرسپولیس میگوید امیرحسین محمودی دستمزد نمایش خوبش را گرفت.
هشدار اوسمار به پرسپولیس برای قهرمانی!

به گزارش “ورزش سه”، اوسمار ویه‌را سرمربی تیم پرسپولیس در نشست خبری پس از پیروزی با چادرملو حضور یافت و در مورد این بازی صحبتهایش را به این شکل آغاز کرد: امروز بازی خیلی سختی بود، پرسپولیس باید کیفیت خودش را نشان می‌داد اما این موضوع در فصل جاری دشوارتر از فصول قبلی است. بازی با چادرملو هم سختی خودش را داشت چون تیم حریف تاکتیک خاص خودش را دارد و از توپ‌های بلند استفاده می‌کند.

وی افزود: نیمه اول چند موقعیت داشتیم اما متاسفانه نتوانستیم استفاده کنیم و استرس و سختی بیشتری به ما وارد شد. در این صورت نمیتوانیم به هدفی که میخواهیم برسیم. در نیمه دوم با یک بازیکن بیشتر توانستیم از کناره‌ها نفوذ کنیم اما سخت بود چون حریف راه نفوذ را بسته بود.  اما به این روش توانستیم به گل برسیم و به سه امتیازی که مهم بود، رسیدیم.

او در مورد روند پر نوسان تیمش گفت: این را ما هم قبول داریم. ما باید تعادل ایجاد کنیم و به بردهای بیشتری برسیم. سه امتیاز هم می‌تواند به ما کمک کند و در جدول بالاتر برویم. اما این کار سختی است چون تیمهای دیگر هم هدف مشابه ما دارند.

اوسمار درباره پیروزی تیمش در شرایطی که تیمهای حریف شکست خوردند، توضیح داد: امیدوارم این بردها فقط وقتی حریفان امتیاز از دست می‌دهند نباشد چون امتیازات لازم هستند. البته اینجور امتیازات شیرین‌تر هستند اما باید سعی کنیم همیشه ببریم.

سرمربی برزیلی درباره گلزنی امیرحسین محمودی گفت: خیلی خوشحالم برای امیرحسین چون او توانست عملکرد خوبی از خودش نشان بدهد. او فشار و استرس را کنترل کرد و با گلی که زد دستمزد بازی خوبش را گرفت. در تیم من سن اهمیت ندارد و هر بازیکنی که خوب بازی کند، به میدان خواهد رفت.

اوسمار درباره راهکارهایش برای رفع معضل ازدست‌دادن موقعیت‌های این تیم، تصریح کرد: با این موضوع موافقم که گل‌زدن سخت است. وقتی بازی مساوی است و فرصت را از دست می‌دهید فشار و استرس بازیکن و مربی بیشتر می‌شود. البته مهم این است موقعیت ایجاد کنیم اما باید از آنها استفاده کرده و کار را تمام کنیم. روی این قضیه کار خواهیم کرد تا فرصت‌های خود را بیشتر گل کنیم.

وی درباره دلیل سخت بردن پرسپولیس، توضیح داد: هرچند چالش مهمی است و باید حواسمان باشد که با کمتر کردن فشارها راحت‌تر ببریم‌ در ۱۰ دقیقه آخر بازی امروز نیز کنترل توپ مقداری سخت بود اما مقابل تیم‌هایی مثل فولاد و چادرملو که از توپ‌های بلند استفاده می‌کنند نمی‌توانیم مدام در زمین حریف باشیم. این مدل بازی را دوست نداریم اما در برخی بازی‌ها مجبوریم خود را با آن وفق بدهیم. لیگ سخت است و سعی داریم بهتر شویم تا با رفع فشار و استرس از فرصت‌های خود استفاده کنیم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
91اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار