کد: 227182415 بهمن 1404 ساعت 16:287.9K بازدید

جریمه 6 رقمی رکوردشکن برای مهاجم هامبورگ

ژان-لوک دومپه به دلیل رانندگی در مستی تعلیق و به مبلغی «شش رقمی» جریمه شد.
جریمه 6 رقمی رکوردشکن برای مهاجم هامبورگ

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه هامبورگ جریمه سنگینی را برای ژان-لوک دومپه در نظر گرفت؛ این مهاجم فرانسوی در اواخر ژانویه در حالی که تحت تأثیر الکل بود، پشت فرمان دیده شد. 

باشگاه هامبورگ که فابیو ویرا، بازیکن پرتغالی را نیز در اختیار دارد، مبلغ دقیق جریمه را فاش نکرد اما اعلام کرد که این یک جریمه رکوردشکن «شش رقمی» (بیش از ۱۰۰ هزار یورو) به همراه تعلیق ورزشی برای این بازیکن ۳۰ ساله است.

طبق گزارش روزنامه بیلد، میزان الکل خون او ۱.۴ گرم در لیتر بوده است. دومپه که پیش از این بازی با بایرن مونیخ را به دلیل «تخلف سنگین» از دست داده بود، اکنون از بازی مقابل هایدنهایم نیز محروم شده است. 

2354052

او با ابراز پشیمانی گفت: «می‌دانم یک عذرخواهی ساده کافی نیست. من در نقش خود به عنوان یک الگو کاملاً شکست خوردم و تمام عواقب آن را می‌پذیرم.»

این اولین بار نیست که این بازیکن فرانسوی جنجال‌آفرین می‌شود. در فوریه ۲۰۲۳، او در یک مسابقه رانندگی غیرقانونی در خیابان‌های هامبورگ شرکت کرد و با خودروی بی‌ام‌و خود به یک ایستگاه اتوبوس کوبید و از صحنه متواری شد. در آن زمان او ۴۵ هزار یورو جریمه شد، اما اکنون باشگاه اعلام کرده که برخورد با او بسیار سخت‌گیرانه‌تر خواهد بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار