
به گزارش "ورزش سه"، مهاجم باتجربه آبی پوشان در فصل جاری فرصت های زیادی از سوی سرمربی پرتغالی تیمش برای حضور در ترکیب اصلی به دست آورد، اما طلسم گل نزدن او اتفاقی است که خودش را هم اذیت کرد. آزادی در نیم فصل زیر بار همین فشارها بود که درخواست جدایی از استقلال را داد، اما این درخواست با مخالفت ساپینتو ومسئولان باشگاه مواجه شد.
در نهایت آزادی برای بازگشت به شرایط خوب خود در گذشته کارش را از سر گرفت و حتی در مصاحبهای هم اعلام کرد که با زدن یک گل شرایط ذهنی و روحی او درست می شود و به دوران خوب برمیگردد.
در مسابقات قبلی استقلال بار دیگر شاهد اعتماد ساپینتو به آزادی بودیم؛ این مهاجم باتجربه در نوک حمله استقلال به میدان رفت و با وجود تلاش های فراوانی که برای شکستن طلسم گلزنی خود انجام داد، اما بازهم در این امر موفق نبود.
ساپینتو بعد از شکست مقابل پیکان در حالی که هیچکدام از مهاجمان تیمش گل نزده بودند، از بدشانسی در این خصوص صحبت کرد، اما مشخص بود که او تغییراتی را در ترکیب تیمش ایجاد میکند که یکی از این تغییرات در خط حمله بود.
در بازی روز گذشته مقابل شمسآذر ، آزادی برخلاف بازی های گذشته از روی نیمکت کار را دنبال کرد و البته اینبار در نیمه دوم و به عنوان یار تعویضی هم فرصتی برای بازی به دست نیاورد. او حالا در شرایطی که سحرخیزان و نازون با گلهای خود باعث برد استقلال شدند، برای بازگشت به ترکیب کار سخت تری دارد و باید همه تلاشش را به کار بگیرد تا دوباره اعتماد ساپینتو را جلب کند.