
به گزارش "ورزش سه"، فجر سپاسی در حالی مقابل تراکتور به میدان رفت که سه بازیکن این تیم سابقه بازی در تیم میهمان را داشتند؛ مهدی شریفی، سجاد آشوری و پیمان بابایی که هر سه جزو نفرات هجومی فجر به حساب میآیند، پیش از این، در فصول دور و نزدیک برای تراکتور به میدان رفته بودند و همین انگیزه در بازی امروز موثر واقع شد.
مهدی شریفی که در این بازی نمایش قابل قبولی داشت، با یک فرار به موقع از پشت مدافعان تراکتور که در دقیقه 38 انجام داد، توانست در موقعیت بسیار خوبی قرار بگیرد و بلافاصله بعد از مسلط شدن به توپ، در حالی که مدافع حریف نیز پا به پای او میدوید، ضربه خود را زد که وارد دروازه شد.
این گل از شریفی خیلی زود پاسخ داده شد ولی نکته مهمش این بود که جلوی کلین شیت دیگری از بیرانوند را گرفت. سنگربان ملی پوش تراکتور که در هفت بازی قبلی تیمش در لیگ برتر دو گل خورده بود، در همین بازی دو بار دروازهاش باز شد تا جلوی روند کلین شیتهایش گرفته شود.

بیرانوند تا پیش از این موفق به ثبت 10 کلین شیت شده بود و رقابتی فشرده با علیرضا جعفرپور (شمس آذر)، پیام نیازمند (پرسپولیس)، فرزاد طیبی پور (ملوان) و فرزین گروسیان (گلگهر) داشت که حالا با گلهایی که جعفرپور و بیرانوند طی دیروز و امروز از استقلال و فجر خوردند، فرصت خوبی برای سه مدعی دیگر دستکش طلا برای عبور از رقبا فراهم شده است.