کد: 227227117 بهمن 1404 ساعت 18:184.1K بازدید

امیدیان، تمرین به جای نشست مطبوعاتی

کادر فنی ذوب آهن به دلیل حضور در جلسه فنی نتوانستند در نشست خبری پیش از مسابقه با آلومینیوم حاضر شوند.
امیدیان، تمرین به جای نشست مطبوعاتی

به گزارش "ورزش سه"، در یکی از مهمترین دیدارهای هفته بیستم لیگ برتر، عصر فردا آلومینیوم اراک و ذوب‌آهن اصفهان به مصاف هم خواهند رفت. تیم‌هایی که به ترتیب با 17 و 19 امتیاز در رده‌های پانزدهم و سیزدهم جدول هستند تا مشخص شود نتیجه این بازی تاثیر زیادی در سرنوشت نهایی آنها در پایان فصل خواهد داشت.

بر همین اساس، کادر فنی ذوب آهن که به تازگی با تغییر سرمربی، زیر نظر جلال امیدیان فعالیت می‌کند، آخرین وضعیت تیم و مباحث تاکتیکی را در جلسه فنی قبل از بازی مرور کردند و به همین دلیل هیچ یک از آنها نتوانستند در نشست خبری پیش از بازی حاضر باشند.

2354685

رسانه رسمی باشگاه ذوب آهن اصفهان در این باره نوشت: "جلال امیدیان به دلیل همزمانی و  تداخل جلسه آنالیز و فنی تیمش با ساعت کنفرانس ، در این نشست حضور نخواهد داشت. سرمربی ذوب آهن اصفهان پس از بازی با آلومینیوم اراک پاسخگوی خبرنگاران گرامی خواهد بود‌."

2354686

آخرین جلسه تمرینی بازیکنان ذوب آهن نیز امروز برگزار شد تا این تیم با آمادگی کامل برای مصاف حساس فردا آماده شود. ذوب آهن در صورت پیروزی در این بازی می‌تواند یکی دو پله در جدول صعود کند و اگر هم ببازد، شاید تا منطقه سقوط پایین‌تر برود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار