کد: 227227617 بهمن 1404 ساعت 18:3814.1K بازدید

پیروزی فجر مقابل تراکتور بعد از 13 سال

پیروز قربانی یاد محمود یاوری را زنده کرد

فجرسپاسی در حالی مقابل تراکتور به پیروزی رسید که از آخرین برد شیرازی‌ها در این مصاف 13 سال می‌گذشت.
پیروز قربانی یاد محمود یاوری را زنده کرد

به گزارش "ورزش سه"، در یکی از بازی های هفته بیستم لیگ برتر فجرسپاسی در شیراز دست به کار بزرگی زد و مقابل تراکتور تبریز به پیروزی دو بر یک رسید. شاگردان پیروز قربانی در این مسابقه با عملکرد مناسب باعث شدند که تراکتور صدرجدول را از دست بدهد.

نکته قابل توجه این است که تا پیش از بازی امروز فجرسپاسی بیش از 13 سال در کسب پیروزی مقابل تراکتور ناکام مانده بود. 13 سال و 4 ماه و 12 روز قبل فجرسپاسی آخرین برد مقابل تراکتور را به دست آورده بود؛ جایی که آنها در لیگ دوازدهم با نتیجه یک بر صفر پیروز شده بودند.

در آن دوران سرمربیگری فجرسپاسی برعهده مرحوم محمود یاوری بود که این تیم موفق شد با گل بابک لطیفی از سد تراکتور با هدایت تونی اولویرا بگذرد.

حالا پیروز قربانی و شاگردانش توانستند رکورد منفی 13 ساله را جبران کنند و یک برد مهم را به دست بیاورند. اتفاقی که فجر را 27 امتیازی کرد و جایگاه این تیم در جدول بهبود پیدا کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
28اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار