کد: 233295920 بهمن 1404 ساعت 20:3120.5K بازدید

‏‫انتقاد داور سابق اسپانیایی از ستاره رئال مادرید

جنجال دلقک گفتن به داور: امباپه مصونیت آهنین دارد

‏‫فریادهای امباپه بر سر داور جنجالی شده است. یک داور بازنشسته می‌گوید دلقک خواندن قاضی میدان بی‌مجازات مانده است.
جنجال دلقک گفتن به داور: امباپه مصونیت آهنین دارد

‫به گزارش ورزش سه، پیروزی ۲ بر ۰ رئال مادرید مقابل والنسیا در هفته بیست و سوم لالیگا، تحت‌الشعاع یک اتفاق حاشیه‌ای و جنجالی قرار گرفته است. پاول فرناندز، داور سابق فوتبال، در واکنشی تند به رفتار کیلیان امباپه، ستاره کهکشانی‌ها، علیه داور چهارم مسابقه، از ستاره رئال به شدت انتقاد کرده و از مصونیت عجیب این بازیکن گفت.

2415545

‏‫فرناندز در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس با انتشار مطلبی کنایه‌آمیز نوشت: «امباپه درست در چشمان داور چهارم نگاه کرد و او را دلقک خطاب کرد، اما هیچ اتفاقی نیفتاد و جریمه‌ای برای او در نظر گرفته نشد. اگر ما داوران نتوانیم در برابر چنین رفتارهای توهین‌آمیزی اقدامات لازم را انجام دهیم و با این تندی‌ها برخورد کنیم، قطعاً در آینده با مشکلات جدی و بزرگی مواجه خواهیم شد.»


‏‫ خشم بی حد و حصر امباپه ناشی از صحنه‌ای بود که لحظاتی پیش از سوت پایان نیمه اول رخ داد. قاضی میدان پس از دفع توپ توسط مدافعان والنسیا، پرچم خود را به نشانه آفساید این مهاجم فرانسوی بالا برد؛ تصمیمی که به مذاق فوق‌ستاره مادریدی‌ها خوش نیامد. امباپه که به هیچ وجه نمی‌توانست علت اعلام این آفساید را درک کند، به سمت داور چهارم رفت و با لحنی تند خواستار توضیح درباره این سوت شد که در نهایت منجر به آن درگیری لفظی جنجالی در تونل ورزشگاه شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
26اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار