کد: 234316921 بهمن 1404 ساعت 19:1021.5K بازدید

سکته استقلال با شلیک 30 متری ابوجلبوش

الحسین با یک سوت سهمگین و دیدنی از راه دور موفق شد قفل دروازه استقلال را باز کند.
سکته استقلال با شلیک 30 متری ابوجلبوش

به گزارش "ورزش سه"، گل الحسین در دقیقه ۷۸، روی یک غافلگیری کامل و با شلیکی تماشایی رقم خورد، گلی که درست در بدترین زمان ممکن به ثمر رسید و شوک بزرگی به استقلال وارد کرد. در شرایطی که بازی کاملاً در اختیار آبی‌ها بود و آن‌ها چند دقیقه قبل‌تر حتی دو بار توسط یاسر آسانی و رستم آشورماتوف به گل رسیده بودند اما هر دو گل به دلیل آفساید مردود شده بود، این ضربه ناگهانی روند مسابقه را تغییر داد.

ماجرا از یک ضربه کرنر برای الحسین آغاز شد. ارسال عارف الحاج به محوطه جریمه با دفع داکنز نازون همراه شد و توپ مقابل پای اسماعیل قلی‌زاده افتاد.

وینگر جوان استقلال قصد داشت خیلی سریع ضدحمله را پایه‌ریزی کند، توپ را به منیر الحدادی سپرد و خودش هم بلافاصله استارت زد تا به خط حمله اضافه شود. اما پاس قلی‌زاده دقت لازم را نداشت و منیر هم نتوانست توپ را به‌درستی کنترل کند تا این توپ لو رفته مقابل پای یوسف ابو جلبوش قرار بگیرد.

در ادامه، یوسف ابوجلبوش از فاصله‌ای حدود ۲۵ تا ۳۰ متری توپ را روی پای چپ خود آورد و با یک شلیک سهمگین، دروازه را هدف گرفت. توپ پس از عبور از میان پاهای امیرمحمد رزاقی‌نیا تغییر مسیر داد و حبیب فرعباسی را کاملاً غافلگیر کرد تا به زیباترین شکل ممکن وارد دروازه شود.

گلی که در حالی به ثمر رسید که استقلال کاملاً سوار بر بازی بود و شاید بیش از حریف شایسته گل‌زنی به نظر می‌رسید، اما این ضربه از راه دور، قفل دروازه آبی‌ها را شکست و الحسین را پیش انداخت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
34اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار