
به گزارش "ورزش سه"، توپگیری سامان قدوس و پاس در عمق او را شهریار مغانلو با بغل پای دقیق و مطمئن تبدیل به گل کرد تا کلباء در دقیقه 4 بازی مقابل الجزیره در ورزشگاه محمد بن زاید پیش بیفتد و پس از چهار هفته ناکامی که یک مساوی و سه باخت داشتند، در مسیر پیروزی قرار بگیرند، اما درخشش مهاجم ایرانی برای کسب امتیاز تیمش کافی نبود.
شهریار مغانلو که در 13 مسابقه گذشته کلباء همواره در ترکیب و خط حمله حضور داشت و فقط یکبار در هفته دوازدهم لیگ برتر امارات مقابل الوصل از دقیقه 57 وارد زمین شد و توانست دو گل به ثمر رساند، دیشب هم ستاره تیمش در جدال با الجزیره بود که عملکرد موثرش با کسب امتیاز همراه نشد.
مهاجم ایرانی کلباء پس از گل زودهنگام مقابل الجزیره، دوندگی زیادی داشت و در دو دوئل زمینی و 10 نبرد هوایی هم به برتری رسید، اما در کنار آن میتوانست یک گل دیگر هم بزند و یک پنالتی هم به دست بیاورد که بدشانس بود.

مغانلو در دقیقه 59 روی یک توپ ریباند شده، قصد داشت مثل گل اول بازی دوباره با ضربه بغل پا گلزنی کند، اما شوت فنی او در چارچوب دروازه الجزیره از محوطه 6 قدم با تکل مدافع حریف برگشت شد و گل دوم کلباء رقم نخورد.
شهریار در دقیقه 81 هم که قصد ایجاد موقعیت خطرناک داشت، در محوطه جریمه الجزیره سرنگون شد، اما داور در تصمیمی بحث برانگیز و مشکوک، خطای واضح روی این مهاجم ایرانی را اعلام نکرد تا همه بازیکنان کلباء معترض شوند.

شهریار که در کنار این عملکرد موثر، 32 لمس توپ، 10 پاس صحیح و یک پاس در یکسوم زمین حریف داد، به دنبال این بود تا آمار 5 گل زده در 15 مسابقه لیگ برتر امارات را بهتر کند که درخشش او با شانس و البته تصمیم عجیب داور همراه نشد.