کد: 234392225 بهمن 1404 ساعت 13:025K بازدید

گیتی با شش گل به خوشگذرانی مس پایان داد؛

صدرنشینی، هدیه همیشگی برد در الکلاسیکوی فوتسال!

گیتی پسند با پیروزی مقابل مس سونگون با اختلاف یک امتیازی به صدر جدول بازگشت و گوی قهرمانی را از رقیب دیرینه‌اش ربود.
صدرنشینی، هدیه همیشگی برد در الکلاسیکوی فوتسال!

به گزارش ورزش سه، فصل‌ها بر اساس لحظات تغییر می‌کنند و هفته بیست و سوم لحظه تعیین کننده‌ای برای تغییر سرنوشت قهرمان سال بود. سه هفته تا پایان ماراتن بزرگ باقی مانده و ممکن است یک جرقه ناگهانی دیگر تصویر یک برنده را به یک بازنده و یک سقوط کرده را به قهرمان تبدیل کند؛ همه این‌ها نشان می‌دهد لیگ به بالاترین درجه رقابتی خود نزدیک شده است. در یک آخر هفته هیجان انگیز، ال‌کلاسیکو، مهم‌ترین سرگرمی فوتسال ایران بود و گیتی پسند که به نظر می‌رسید در این زمستان خسته است و پیش از تعطیلات فیفادی صدر را از دست داده بود در بازی با مس سونگون از لحظه طلایی استفاده کرد و حریف دیرینه‌اش که پیش‌بینی می‌شد برای قهرمانی تنها به یک تساوی هم قناعت می‌کند و در بهترین فرم به سَر می‌برد، در بزنگاه همه چیز را واگذار کرد.

شاگردان محمد کشاورز با خوشحالی جنون آمیز پس از گل نخست سعید احمدعباسی نشان دادند که با چه اعتماد به نفس و انگیزه‌ای پا میدان گذاشته‌اند. گیتی پسند همانند تمامی دیدارهای بزرگی که برنده خارج شده بود، از موقعیت‌های گلزنی خود بهره بُرد و در دفاع نظم داشت؛ دقیقا همان چیزی که مس سونگون در انجام آن ضعیف ظاهر شد و در حمله بی دقت عمل کرد و در دفاع بدترین روز را پشت‌سر گذاشت.

2427142

گیتی پسند با مالکیت توپ، کنترل و البته درخشش سورپرایز بازی محمدجواد صفری دروازه‌بان دوم خود تا دقایق پایانی برتری را حفظ کرد و این بار با ارائه یک کار تیمی و گروهی توسط مهدی اسدشیر با ضربه سر به گل دوم رسید. با این حال مس سونگون، به‌رغم اینکه بازیکنانش شکی نسبت به یکدیگر پیدا کرده بودند، با حرکت انفرادی و زیبای مهدی خانی یکی از گل‌های خورده را جبران کرد و در حالی که رگه‌هایی از یک عملکرد خوب در بازی وجود داشت، اما درگیری نسبتا شدید بازیکنان این تیم با بازیکنان گیتی پسند که منجر به اخراج نجف زنگی (مس سونگون) از زمین و اسدشیر (گیتی پسند) از روی نیمکت، امید آن‌ها را برای جبران نتیجه تا حدودی کاهش داد.

در نیمه دوم، گیتی پسند به سراغ همان سلاح همیشگی‌اش رفت و همکاری بین صفری و احمدعباسی طی یک شروع مجدد بلند و اشتباه بازیکن و دروازه‌بان مس در یارگیری، سومین گل گیتی را ارمغان آورد. مس که سعی می‌کرد از شکست اجتناب کند، بلافاصله با ضربه مهدی خانی که در برابر تیم سابقش از انگیزه خاصی برخوردار بود به ادامه بازی امیدوار شد. اما دقایقی بعد، کریمی با حرکتی انفجاری و ضربه‌ای تمام کننده برتری اصفهانی‌ها را تضمین کرد.

2427143

پاورپلی مس سونگون در لحظات پایانی، نه تنها نتیجه‌ای را تغییر نداد، بلکه سنگینی شکست را بیشتر کرد. چرا که بازیکنان گیتی پسند لایه‌های نفوذی و عمق زمین را به خوبی پوشش دادند و با دو توپ‌ربایی به ترتیب با گل‌های درخشانی و داوودی که ضرباتشان آرام آرام به گل نشست،، یکی از پرگل‌ترین پیروزی‌های ال کلاسیکو را رقم زدند.

دهمین پیروزی گیتی پسند در تقابل با مس سونگون، مترادف شد با صدرنشینی و آن‌ها را به هت‌تریک قهرمانی نزدیک‌تر کرد. مس سونگون می‌تواند به سه دیدار بعدی و اتفاقات غیر منتظره امیدوار باشد، اما هرگز نمی‌تواند دو شکست رفت و برگشت در برابر مهم‌ترین حریف خود را فراموش کند و می‌داند که هیچ بازنده‌ای در ال کلاسیکو قهرمان نشده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
17اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار