کد: 234412026 بهمن 1404 ساعت 00:021.4K بازدید

جنجال بزرگ در لالیگا: مربی اخراجی بیرون نمی‌رفت!

در دیدار سویا مقابل آلاوس اتفاق عجیبی افتاد و سرمربی اخراجی از زمین بیرون نرفت!
جنجال بزرگ در لالیگا: مربی اخراجی بیرون نمی‌رفت!

به گزارش "ورزش سه"، داور دیدار سویا مقابل آلاوس، به این دلیل که اجازه بدهد مدافع آلاوس یک ضربه خطا را بدون مزاحمت بزند، بازی را متوقف کرد و باعث شد ضدحمله سویا خراب شود و همین موضوع جنجال بزرگی ایجاد کرد. ماتیاس آلمیدا، سرمربی سویا، به شدت به تصمیم داور اعتراض کرد.

داور در پاسخ، سرمربی سویا را اخراج کرد؛ تصمیمی که آلمیدا اصلاً باورش نمی‌شد. او مدام تکرار می‌کرد:«برای چی اخراجم می‌کنی؟ چرا؟» خشم و ناباوری او لحظه به لحظه بیشتر شد، تا جایی که در نهایت رو در روی داور ایستاد و حتی از ترک زمین خودداری کرد.

در صحنه‌ای که به ندرت در زمین فوتبال دیده می‌شود، آلمیدا و داور آن‌قدر به هم نزدیک شدند که صورت‌هایشان تقریباً مقابل هم قرار گرفت و تنش به اوج رسید. سرمربی سویا به شدت عصبانی بود و داور نیز با حالت چالش‌برانگیز عقب‌نشینی نکرد و در برابر او ایستادگی کرد.

2427482

اعضای کادر فنی سویا تلاش کردند آلمیدا را دور کنند تا ماجرا بدتر نشود، اما سرمربی آرژانتینی با هل دادن اطرافیانش اجازه نمی‌داد او را از داور جدا کنند.

پس از آن، آلمیدا به سمت داور چهارم رفت و از او هم توضیح خواست. ورزشگاه سانچز پیسخوان که از کارت قرمز به مربی تیمشان خشمگین بود، در فضایی کاملاً متشنج قرار گرفت. در نهایت، سرمربی سویا نیمکت را ترک کرد و دقایق پایانی مسابقه را از نقطه‌ای دیگر در کنار زمین دنبال کرد.

2427483

اما تنش‌ها به همین جا ختم نشد. چند دقیقه بعد، جوردان که کنار زمین مشغول گرم کردن بود، به دلیل اعتراض دیگری کارت قرمز مستقیم دریافت کرد و فضای بازی کاملاً ملتهب شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار