کد: 234430026 بهمن 1404 ساعت 20:116.5K بازدید

ماتیاس آلمیدا شاید فصل را از دست بدهد

جنجال بزرگ: محرومیت 11 جلسه‌ای مربی لالیگایی

ماتیاس آلمیدا، سرمربی سویا، به دلیل جنجال بزرگی که دیشب در لالیگا به پا کرد ممکن است با محرومیتی 11 جلسه‌ای مواجه شود.
جنجال بزرگ: محرومیت 11 جلسه‌ای مربی لالیگایی

‏به گزارش ورزش سه، رسانه‌های اسپانیایی مدعی شدند سرمربی سویا به دلیل تخلفات پیاپی و رفتارهای تهاجمی، با خطر محرومیتی بی‌سابقه تا ۱۱ مسابقه روبرو شده است. نبرد تیم‌های سویا و دپورتیوو آلاوس در چارچوب هفته بیست و چهارم لالیگا که با تساوی ۱ بر ۱ به پایان رسید، تحت‌الشعاع حرکات عجیب ماتیاس آلمیدا، سرمربی سویا قرار گرفت.

‏روزنامه موندو دپورتیوو فاش کرد که داور مسابقه در گزارش رسمی خود آورده است: «در دقیقه ۸۵، ماتیاس آلمیدا به دلیل اعتراض شدید به یکی از تصمیمات من، فریاد زدن و انجام حرکات توهین‌آمیز اخراج شد. این در حالی بود که تنها چند دقیقه قبل، کمک‌داور اول به او و کادرفنی‌اش بابت اصلاح رفتارشان تذکر جدی داده بود.» طبق قوانین، تنها این بخش از تخلف‌های او به تنهایی می‌تواند ۲ تا ۳ جلسه محرومیت برای آلمیدا به همراه داشته باشد.

2427482

‏اما این پایان ماجرا نبود؛ آلمیدا پس از دریافت کارت قرمز از ترک زمین بازی خودداری کرد. داور در این باره نوشت: «او با وجود هشدارهای مکرر کمک‌داور اول و داور چهارم، حاضر به ترک منطقه فنی نشد. این لجاجت باعث شد بازی برای لحظاتی متوقف شود تا دوباره به او ابلاغ شود که باید نیمکت را ترک کند.» این سرپیچی هم جریمه‌ای بین ۲ تا ۳ جلسه محرومیت روی دست او خواهد گذاشت.

‏عجیب‌ترین بخش داستان این است که آلمیدا وارد مستطیل سبز شد و داور را تهدید کرد. در گزارش داور آمده است: «در آن وضعیت، سرمربی مذکور وارد زمین شد و در فاصله چند سانتی‌متری من ایستاد و با حالتی تهاجمی و رعب‌آور به صورتم خیره شد. با وجود درخواست‌های مکرر من برای خروج، او بیش از یک دقیقه به این رفتار چالش‌برانگیز ادامه داد.» حالا همه چیز به تفسیر کمیته انضباطی بستگی دارد؛ اگر این حرکت «تهدید و اجبار» تلقی شود، طبق ماده ۱۰۰ آیین‌نامه، او با محرومیتی سنگین بین ۴ تا ۱۲ جلسه روبرو خواهد شد.

‏داور در پایان گزارش خود به حرکت فیزیکی دیگری هم اشاره کرده است: «سرمربی سویا پس از پایان آن صحنه، با قدرتی زیاد به یک بطری آب که روی زمین بود لگد زد.» این حرکت اگر تخلفی ساده انگاشته شود تا ۴ جلسه و اگر جدی ارزیابی شود، حداقل ۴ جلسه محرومیت دیگر یعنی رویهم‌رفته 8 جلسه به پرونده او اضافه می‌کند.

‏با جمع‌بندی تمام این موارد، موندو دپورتیوو مدعی است که اگر کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اسپانیا تمامی این تخلفات را به صورت مجزا لحاظ کند، آلمیدا احتمالا ۱۱ جلسه از همراهی تیمش محروم خواهد شد؛ عددی که بسته به تفسیر نهایی کمیته از گزارش داور، حتی می‌تواند فراتر هم برود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار