کد: 234459428 بهمن 1404 ساعت 04:301.9K بازدید

استقلال دوباره بدون مصدوم به میدان می‌رود

با بازگشت روزبه چشمی، استقلال برای دیدار با الحسین هیچ بازیکن مصدومی ندارد.
استقلال دوباره بدون مصدوم به میدان می‌رود

به گزارش "ورزش سه"، استقلال فردا در حالی به مصاف الحسین اردن می‌رود که برای چندمین مسابقه در هفته‌های اخیر، هیچ بازیکن مصدومی در فهرست این تیم دیده نمی‌شود. اتفاقی که در مقطع حساس فصل، یک امتیاز بزرگ برای ریکاردو ساپینتو و کادر فنی محسوب می‌شود.

این چندمین بازی است که آبی‌ها بدون دغدغه مصدومیت پا به میدان می‌گذارند و می‌توانند با تمام نفرات اصلی خود برنامه‌های تاکتیکی‌شان را اجرا کنند. این شرایط در حالی رقم خورده که برخی رقبای مستقیم استقلال با بحران مصدومیت دست‌وپنجه نرم می‌کنند و حتی چندین بازیکن خود را در اختیار ندارند.

در چنین فضایی، آماده بودن کامل ترکیب استقلال می‌تواند نقش مهمی در نتیجه دیدار برگشت ایفا کند. بدون تردید بخشی از این وضعیت مطلوب به مدیریت درست فشار تمرینات و برنامه‌ریزی دقیق بدنسازی در طول فصل برمی‌گردد.

کادر پزشکی استقلال نیز در این روند سهم قابل توجهی داشته است. در هفته‌های اخیر هر زمان بازیکنی با کوچک‌ترین ناراحتی یا مصدومیت کوچکی در تمرین یا مسابقه مواجه شده، بلافاصله تحت مراقبت قرار گرفته و با کاهش فشار، انجام فیزیوتراپی و برنامه‌های اختصاصی، از تشدید آسیب جلوگیری شده است. همین رویکرد علمی باعث شده آبی‌ها وارد فاز فرسایشی مصدومیت‌های زنجیره‌ای نشوند.

روزبه چشمی آخرین بازیکنی بود که با مصدومیت مواجه شد و دیدار رفت مقابل الحسین را از دست داد، اما تلاش شبانه‌روزی کادر پزشکی او را به بازی برگشت رساند تا اکنون در اختیار ساپینتو باشد. استقلال حالا با ترکیبی کامل و بدون غایب پا به میدان می‌گذارد و امیدوار است این آمادگی حداکثری، زمینه‌ساز جبران شکست بازی رفت و صعود به مرحله بعدی رقابت‌ها شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار