
به گزارش ورزش سه، محمد دانشگر در بین مدافعان این فصل سپاهان کمترین نوسان و بیشترین حضور را در طول فصل داشته است اما در حساسترین دقایق بازی با الاهلی و مسابقهای که مرگ و زندگی بود یکی از بدترین اشتباهات دوران حضورش در این تیم رو انجام داد و در نهایت هم سپاهان با همان تک گل یانسانه طلاییپوشان را از روند مسابقات حذف کرد.
39 ثانیه از وقت اضافه اول گذشته بود توپ بعد از چند دفع ناقص توسط مدافعان سپاهان و الاهلی به دفاع آخر الاهلی رسید و او بازهم به قصد دور کردن توپ از نیمه خودی و انتقال توپ به زمین سپاهان بیهدف به توپ ضربه زد و این دفع توپ بلند روی سر محمد دانشگر فرود آمد اما او انتخابی داشت که سرنوشت مسابقه را رقم زد، ارسال توپ به خطرناکترین منطقه تیم خودی و تک به تک شدن یانسانه مهاجم تند و تیز تیم قطری که او را با سیدحسین تک به تک کرد و روند مسابقه کامل تغییر کرد.
در همین صحنه او هم میتوانست مانند ضربات قبلی توپ را به میانه زمین بفرستد اما ضربه به شکلی است که به نظر میرسد توپ روی سر او ننشست و به سمت دیگری که دلخواه او هم نبود رفت و در حالی که حزباوی هم از تغییر جهت توپ شوکه شده بود فقط نظارهگر گلزنی بازیکن تیم الاهلی بود. دانشگر در موقعیتی که یانسانه با حسینی تک به تک شد در حالی که با قدمهای آرام به سمت دروازه حرکت میکرد بارها زیر لب با جمله " ای وای " میدانست چه اشتباه بزرگی انجام داده است، نگاه خیره او و جملاتی که به زبان میآورد در تصاویر آهسته تلوزیونی ثبت شده است.

مدافع سپاهان بعد از ورود توپ به دروازه روی زانوهایش افتاد و در حالی که سیدحسین حسینی به او خیره شده بود توان بلند شدن نداشت، دیگر بازیکنان سپاهان هم برای بلند کردن او از زمین به سمتش نرفتند تا این شوک لحظهای کل تیم را برای لحظاتی به بهت فرو ببرد و حتی روحیه جنگندگی و بازگشت و جبران به مسابقه در همین لحظه کاملا از دست برود!

این اشتباهات مرگبار در دنیای فوتبال ممکن است توسط تمام بازیکنان دنیا اتفاق بیفتد اما برای نویدکیا که دانشگر مدافع اصلی و ثابتش بود یک ضربه مهلک هم بود و باید علاوه بر کنار آمدن با شکست در این مسابقه، مهمترین مدافع تیمش در طول فصل را هم ریکاوری کند و برای ادامه مسابقات مهم لیگ برتر آماده کند!
