
به گزارش ورزش سه، باشگاه گلگهر سیرجان بعد از شکست سنگین مقابل چادرملو اردکان بلافاصله بعد از مسابقه نسبت به قضاوت ایمان کهیش معترض شد و آنها اعتقاد دارند که اشتباهات تیم داوری در سنگین شدن شکست تیمشان تاثیرگذار است، مهدی تارتار سرمربی گلگهر هم این به مسئله در نشست خبری اعتراض کرد.
در متن اعتراض باشگاه گلگهر آمده است:
باشگاه گلگهر، ضمن ابراز نارضایتی شدید از نحوه قضاوت دیدار این تیم مقابل چادرملو اردکان، اعلام میدارد مراتب اعتراض رسمی خود را نسبت به عملکرد ایمان کهیش و تیم داوری این مسابقه به کمیته داوران فدراسیون فوتبال ارائه خواهد کرد.
در جریان این مسابقه و در صحنه گل اول چادرملو، آفساید مهاجم حریف به وضوح مشهود است و همانطور که در ویدئو پیداست گل در شرایط آفساید به ثمر رسیده و اشتباه داوری محرز است.
در ادامه این مسابقه و در شرایطی که بازی با نتیجه مساوی یک بر یک در حال پیگیری بود، تصمیم داور مبنی بر اخراج بازیکن تیم گلگهر، بدون وجود دلایل کافی و مستند، موجب تغییر روند بازی و برهم خوردن تعادل فنی مسابقه شد. موضوعی که در نهایت تأثیر مستقیمی بر نتیجه پایانی دیدار گذاشت.
باشگاه گلگهر با تأکید بر لزوم رعایت عدالت و دقت در قضاوت مسابقات، انتظار دارد کمیته محترم داوران با بررسی دقیق صحنههای مورد بحث، نسبت به شفافسازی و احقاق حقوق تضییعشده این باشگاه اقدام لازم را به عمل آورد. بدیهی است حفظ سلامت رقابتها و صیانت از حقوق باشگاهها، مستلزم نظارت دقیق و برخورد قاطع با اشتباهات تأثیرگذار داوری است.