کد: 234551602 اسفند 1404 ساعت 10:291.4K بازدید

پاکدل: از مجلس و کمیسیون تلفیق تشکر میکنم

ورود رئیس فدراسیون هندبال به ماجرای بودجه

رئیس فدراسیون هندبال در ماجرای بودجه ضمن تقدیر از مجلس به دفاع از حق این رشته پرداخت.
ورود رئیس فدراسیون هندبال به ماجرای بودجه

به گزارش "ورزش سه"، اختصاص بودجه ای خارج از بودجه وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک به فدراسیون ها از سوی مجلس شورای اسلامی برای نخستین بار در سال های گذشته رقم خورده و امسال انتشار لیست بودجه برخی از فدراسیون ها باعث ایجاد تنش و اختلاف بین روسای فدراسیون ها شده است. در روزهای اخیر میلاد تقوی رئیس فدراسیون والیبال به شدت به بودجه این فدراسیون و البته تفاوت آن با برخی از فدراسیون های دیگر انتقاد کرد و سپس نوبت به آرش میراسماعیلی رئیس فدراسیون جودو رسید که به انتقاد تند از نمایندگان مجلس به تصویب چنین ارقامی پرداخت.

البته که علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی هم ناخودآگاه به خاطر صدرنشینی کشتی در این فهرست با 800 میلیارد تومان وارد این چالش شد. حالا با توجه به صحبت های مطرح شده و فشار برخی از روسای فدراسیون ها برای تغییرات در لیست اعلام شده از سوی مجلس شورای اسلامی برای تخصیص بودجه سال 1405، به تدریج پای سایر فدراسیون ها نیز به این ماجرا باز شده است.

در همین زمینه علیرضا پاکدل، رئیس فدراسیون هندبال ضمن تقدیر از مجلس به خاطر افزودن این بودجه به ورزش گفتگویی داشته و از حق فدراسیون تحت مدیریتش دفاع کرده است. هندبال در همین سال 1404 توانسته به ویژه در بخش بانوان موفقیت های بزرگی را از جمله کسب مدال طلای بازی های آسیایی جوانان بحرین و کسب مدال برنز بازی های کشورهای اسلامی ریاض به دست بیاورد. از سوی دیگر در بخش پسران هم بعد از دو دهه تیم زیر 17 سال هندبال توانست عنوان قهرمانی آسیا را از آن خود کند. ساخت کمپ جدید تیم های ملی که کلنگ آن در سال 1404 به زمین خورده نیز از دغدغه های بزرگ هندبالی ها برای سال آینده است.

علیرضا پاکدل، رئیس فدراسیون هندبال درباره بودجه سال ۱۴۰۵ اظهار داشت: ابتدا لازم می‌دانم از مجلس شورای اسلامی به دلیل توجه ویژه به حوزه ورزش صمیمانه تشکر کنم. 

2429529

نگاه مجلس به ورزش به عنوان یکی از ارکان مهم ایجاد نشاط اجتماعی و سرمایه ملی، اقدامی ارزشمند است. از نمایندگان محترم مجلس، خصوصا کمیسیون فرهنگی و اعضای محترم کمیسیون تلفیق بویژه برادر عزیزم جناب آقای دکتر تاجگردون که در جهت تقویت منابع ورزش کشور تلاش کردند، قدردانی می‌کنم.

او ادامه داد: در چند روز اخیر علیرغم اظهارنظرهای مختلفی که در خصوص بودجه مطرح شد،معتقدم هر چقدر به منابع ورزش کشور اضافه شود در شرایط فعلی و با عنایت به بالا رفتن هزینه ها خصوصا در بحث پشتیبانی و اعزام می تواند کمک خوبی باشد. 

رئیس فدراسیون هندبال درباره بودجه مشخص شده فدراسیون هندبال که منجر به گلایه خانواده هندبال گردیده و همچنین جایگاه هندبال در ورزش کشور افزود: معتقدم در بازنگری‌های احتمالی می شود، به رشته‌های توپی که در سال‌های اخیر جهش جدی داشته‌اند، توجه بیشتری داشت. 

هندبال امروز یکی از موفق‌ترین رشته‌های توپی کشور در بخش بانوان و پایه و هندبال ساحلی محسوب می‌شود. در سال‌های اخیر،هندبال ساحلی ایران به مقام قهرمانی آسیا رسیده و در رقابت‌های جهانی نیز در میان قدرت‌های برتر جهان قرار گرفته است.

• تیم ملی پسران زیر ۱۶ سال پس از ۲۰ سال، هندبال مردان ایران را صاحب مدال طلای آسیا کرد.

 • تیم ملی دختران ایران در بازی‌های آسیایی جوانان بحرین موفق به کسب مدال طلا شد که نخستین طلای تاریخ هندبال زنان ایران در تمامی رویدادهای چندرشته‌ای از جمله بازی‌های آسیایی به شمار می‌رود.

2429537

 • در بخش بانوان، طی سال‌های اخیر ۸ حضور جهانی و ۵ مدال آسیایی ثبت شده و سه دوره پیاپی در جمع ۳۲ تیم برتر جهان قرار گرفته‌ایم.

وی افزود: امروز ۱۱ تیم ملی فعال در رده‌های مختلف داریم که برنامه‌های بین‌المللی متعددی پیش رو دارند و هر اعزام هزینه‌های سنگینی را شامل می‌شود. همچنین پروژه ساخت کمپ تیم‌های ملی هندبال را آغاز کرده‌ایم؛ پروژه‌ای که آرزوی ۶۰ ساله جامعه هندبال ایران بوده و اکنون وارد مرحله اجرایی شده است. این کمپ یک زیرساخت ماندگار برای نسل‌های آینده خواهد بود و برای تکمیل آن نیازمند حمایت جدی مالی هستیم.

پاکدل در پاسخ به سوالی درباره حضور پرتکرار برخی روسای فدراسیون‌ها در مجلس برای گرفتن بودجه، گفت:

اکثر نمایندگان مجلس خصوصا اعضای محترم کمیسیون فرهنگی ،روسای کمیته تربیت بدنی،فراکسیون ورزش  و رییس محترم کمیسیون تلفیق  ،هم بنده و هم هندبال را به خوبی می‌شناسند و همیشه هم حمایت داشته اند و همین باعث شد در طول دو ماه گذشته حتی یک بار هم به مجلس نروم. 

معتقدم وقت نمایندگان بسیار ارزشمند است و مجلس خود باید به موضوع بودجه به صورت کارشناسی و با نگاه تخصصی به رشته‌ها بپردازد. تصمیمات در مجلس جمعی است و ۴۵ عضو کمیسیون تلفیق مصوبات تلفیق رو به صحن علنی می برند و آنجا  تصمیم نهایی گرفته می شود.
ما تلاش کرده ایم  با برنامه‌ریزی درست و جذب منابع غیردولتی، استقلال فدراسیون را حفظ کنیم و مطالبه‌گری‌مان نیز منطقی و شفاف باشد.

پاکدل ادامه داد: ما همواره تلاش کرده‌ایم اتکای صرف به منابع دولتی نداشته باشیم و در سال‌های اخیر موفق به جذب منابع قابل توجهی از بخش خصوصی شده‌ایم. با این حال، با توجه به رویدادهای مهم پیش رو از جمله بازی‌های آسیایی ناگویا، حمایت متوازن از رشته‌هایی که کارنامه روشن و مسیر رو به رشدی دارند، می‌تواند به موفقیت کاروان ایران کمک کند.

عضو هیأت اجرایی کمیته ملی المپیک در پایان اظهار داشت: انشالله  با درایت مجلس و وزارت ورزش ، این موضوع با نگاه کارشناسی و عادلانه مدیریت خواهد شد. مجلس همواره حامی ورزش بوده و امیدواریم در نهایت توزیع منابع به گونه‌ای باشد که همه رشته‌های شایسته بتوانند مسیر افتخارآفرینی خود را با قدرت ادامه دهند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار