کد: 234584803 اسفند 1404 ساعت 17:5329.3K بازدید

این هشداری به فوتبال است

کوتینیو آنقدر فحش خورد تا قراردادش را فسخ کرد

هافبک برزیلی پس از آنکه در هفته‌های اخیر از سوی هواداران خودی با انتقاد و هو شدن مواجه شد، واسکو داگاما را ترک کرد.
کوتینیو آنقدر فحش خورد تا قراردادش را فسخ کرد

به گزارش "ورزش سه"، فیلیپه کوتینیوبه دوران حضورش در واسکو داگاما پایان داد تا به گفته خودش «سلامت روانش را در اولویت قرار دهد». گاهی کنار رفتن، ضروری است. او روز چهارشنبه گذشته با اعلام اینکه درخواست فسخ قراردادش با باشگاه ریوئی را داده، همه را غافلگیر کرد؛ چرا که در هفته‌های اخیر و پس از انتقادها و سوت‌های اعتراضی هواداران خودی، از نظر ذهنی «بسیار خسته» شده بود.

کوتینیو گفت: «زمان آن رسیده یک قدم به عقب بردارم.» بازیکن سابق لیورپول و بارسلونا در بیانیه‌ای تأکید کرد: «قضاوت شدن توسط افراد بی‌شماری بابت چیزی که جزو ذات و شخصیت من نیست، بسیار سخت است.» 

او بازگشت به ریشه‌ها را یکی از مهم‌ترین تصمیم‌های دوران حرفه‌ای‌اش توصیف کرد و افزود: «در آن لحظه، در مسیر رختکن، حس کردم و فهمیدم که چرخه حضورم در باشگاه به پایان رسیده است و برای اولویت دادن به سلامت روانم برنگشتم. این موضوع خیلی دردناک است.»

2430016

کوتینیو تا ژوئن امسال با واسکو قرارداد داشت و طبق گزارش‌ها در برزیل، مذاکراتی برای تمدید قراردادش نیز در جریان بود؛ به همین دلیل، درخواست او مدیران باشگاه را غافلگیر کرد. توهین‌ها و سوت‌های اعتراضی هنگام تعویضش در بین دو نیمه بازی مقابل ولتا ردوندا در رقابت‌های قهرمانی کاریوکا، آخرین ضربه و «قطره‌ای بود که جام را لبریز کرد».

او نه‌تنها بی‌مهری هوادارانش را احساس کرد، بلکه از سوی اینفلوئنسرهای مرتبط با باشگاه نیز هدف حمله قرار گرفت. شبکه‌های اجتماعی بزرگ‌ترین تریبون هستند، اما استفاده نادرست از آن‌ها می‌تواند به چنین اتفاقات غیرقابل‌قبولی منجر شود؛ اظهار نظرهای سمی که به بازیکن آسیب می‌زنند. در برزیل پیش‌تر نیز چنین رفتارها و اظهارنظرهایی گزارش شده و اکنون عزم جدی برای ایستادگی و جلوگیری از تکرار این موارد وجود دارد.

برزیل می‌گوید: کافی است

برای نمونه، در آگوست ۲۰۲۵، فیلیپه لوئیسِ ناراضی درباره انتقادهای هواداران فلامینگو پس از حذف تیمش مقابل اتلتیکو مینیرو در جام حذفی گفت: «درباره توقعات هواداران فلامینگو و شبکه‌های اجتماعی اصلاً حرفی نمی‌زنم؛ آنجا یک جنگل است. اگر به شبکه‌های اجتماعی رجوع کنی، حقیقت آنجا نیست. افرادی هستند که همه چیز را بیرون می‌ریزند.»

او تنها نیست. آبل فریرا، سرمربی پالمیراس، نیز تأکید کرد ویتور روکه پس از دریافت حمایت هواداران وردائو به بهترین فرم خود بازگشت: «بازیکن در برابر انتقاد مصون نیست. او هنوز یک پسر ۲۰ ساله است. ما اینجا با آغوش باز برای کمک کردن حضور داریم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
25اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار