کد: 234595304 اسفند 1404 ساعت 00:355.3K بازدید

چطور داور وی‌ای‌آر ندید؛

اعتراض شبانه مس: فلاح باید اخراج می‌شد

باشگاه مس رفسنجان نسبت به داوری دیدار با استقلال معترض است.
اعتراض شبانه مس: فلاح باید اخراج می‌شد

به گزارش "ورزش سه"، مس رفسنجان در خانه با نتیجه یک بر صفر مقابل استقلال شکست خورد تا قعرنشین لیگ برتر بماند و یک قدم دیگر به سقوط نزدیک شود که این باشگاه پس از پایان بازی، در بیانیه‌ای به شرح زیر به اشتباهات داوری اشاره کرد و نوشت:

«دیدار دو تیم مس و استقلال امروز در شرایطی در رفسنجان برگزار شد که قضاوت موعود بنیادی‌فر و دستیارانش در بعضی از صحنه‌های بازی مورد سوال بود. 
در نیمه نخست در سه صحنه مشابه، بازیکنان استقلال به صورت واضح جلوی حمله موثر یا ضد حمله مسی‌ها را گرفتند، اما داور مسابقه پس از اعلام خطا، از دادن کارت زرد به آنها خودداری کرد که مشخصا این تصمیم می‌توانست در تقابل‌ها و نبردهای بعدی بازی تاثیرگذار باشد. حتی در دقیقه ۲۸، یک بار توپ به دست صالح حردانی برخورد کرد که باشگاه مس در این صحنه به تصمیم داوران و نظر کارشناسان داوری احترام می‌گذارد. 
اما صحنه اصلی که مشخص نیست چگونه از دید داور وسط و کمک داوران ویدئویی دور مانده در دقیقه ۵۰ رقم خورد. سامان فلاح مدافع تیم حریف با کف پا روی سعید مهری خطای خطرناکی انجام داد که جریمه آن فقط کارت قرمز بود اما باید پرسید چگونه این صحنه در اتاق VAR چک نشده است. 
باشگاه مس رفسنجان ضمن احترام به جامعه داوری و همچنین تیم داوری دیدار با استقلال، از قضاوت امروز گله‌مند است و در شرایطی که با توجه به جایگاه مس در جدول، تک امتیازها هم برای تیم مهم است از داوران و در راس آن دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال انتظار دارد بانهایت تمرکز و رعایت عدالت برای مس سوت بزنند تا در هفته‌های باقیمانده حقی از مس یا هیچ تیم دیگری ضایع نشود. 
در همین زمینه، باشگاه مس فردا با ارسال نامه‌ای رسمی به کمیته داوران فدراسیون از قضاوت تیم داوری دیدار مقابل استقلال شکایت می‌کند.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار