
به گزارش "ورزش سه"، تیمهای رئال مادرید و بنفیکا در چارچوب بازی برگشت مرحله پلیآف لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به مصاف همدیگر رفتهاند. در دیدار رفت که بسیار جنجالی و پر از اتفاق دنبال شد، رئالیها توانستند با گل وینیسیوس جونیور به پیروزی ۱-۰ برسند و با دست پر به مادرید برگردند.

با این حال در دیدار برگشت، بنفیکا موفق شد خیلی زود دروازه تیم میزبان را باز کند و به کامبک امیدوار شوند. در دقیقه ۱۴ ریوس توپ را در سمت راست به پاولیدیس پاس داد. او بلافاصله آن را به مقابل دروازه فرستاد، جایی که آسنسیو با یک تکل اشتباه نزدیک بود گلبهخودی بزند اما کورتوا اجازه نداد و توپ را ناقص دفع کرد و در برگشت این رافا سیلوا بود که توپ را به راحتی به تور چسباند.

دو دقیقه بعد اما رئال مادرید اجازه نداد خوشحالی بنفیکا ادامهدار باشد و آنها بلافاصله به گل پاسخ دادند. روی ارسال فدریکو والورده از سمت راست به اورلین شوامنی در لبه محوطه جریمه رسید و این بازیکن با یک ضربه کاتدار و دیدنی توپ را به گوشه دروازه فرستاد و بازی را مساوی کرد.