کد: 234666007 اسفند 1404 ساعت 07:1513.9K بازدید

تعویق دادگاه ستاره یونایتد برای بار پنجم!

دادگاه رسیدگی به اتهامات هری مگوایر در یونان برای پنجمین بار به تعویق افتاد.
تعویق دادگاه ستاره یونایتد برای بار پنجم!

به گزارش "ورزش سه"، مگوایر در سال ۲۰۲۰ در جزیره‌ای در یونان و در حالی که به‌ همراه خانواده و دوستانش در تعطیلات به سر می‌برد، بازداشت و به اتهام ضرب‌ و جرح، مقاومت در برابر بازداشت و تلاش‌های مکرر برای رشوه دادن مجرم شناخته شد. این اتهامات پس از درگیری با مأموران پلیس مطرح شد که پس از انتقال این ستاره منچستریونایتد به ایستگاه پلیس، به ادعای تلاش برای رشوه دادن نیز انجامید.

مگوایر در نهایت گناهکار شناخته شد و به ۲۱ ماه حبس تعلیقی محکوم شد. با این حال، او به حکم صادره اعتراض کرد و مطابق قوانین یونان، این رأی بلافاصله لغو شد. اولین جلسه تجدید محاکمه در ماه می سال ۲۰۲۳ به دلیل در دسترس نبودن وکیل مدافع او و تداخل برنامه‌ها به تعویق افتاد. دومین تلاش نیز در فوریه ۲۰۲۴ به‌دلیل اعتصاب وکلا به تأخیر افتاد. دو جلسه دیگر هم به تعویق افتاده‌اند و تازه‌ترین تاریخ تعیین‌ شده برای رسیدگی، چهارم مارس است.

2427640

دیلی میل خبر داده است که این احتمال وجود دارد که تجدید محاکمه مگوایر برای پنجمین بار نیز به تعویق بیفتد. در صورت وقوع چنین سناریویی، این احتمال مطرح می‌شود که پرونده او هرگز به مرحله رسیدگی نهایی نرسد، چرا که طبق قانون یونان، مرور زمان پس از هشت سال اعمال می‌شود که در پرونده مگوایر در آگوست ۲۰۲۸ اجرایی خواهد شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار