کد: 234688508 اسفند 1404 ساعت 13:209.5K بازدید

حمله به مدیریت الهلال: چرا این خریدهای عجیب؟

بازیکن سابق تیم ملی عربستان به انتقاد از خریدهای تابستانی الهلال پرداخت.
حمله به مدیریت الهلال: چرا این خریدهای عجیب؟

به گزارش "ورزش سه"، الهلال این روزها زیر تیغ انتقادها قرار گرفته و عبده عطیف، بازیکن پیشین تیم ملی عربستان، به‌شدت از عملکرد مدیران این باشگاه در نقل‌وانتقالات زمستانی انتقاد کرد.

الهلال در ماه ژانویه 7 بازیکن جذب کرد؛ کریم بنزما، محمد قادر میته و سایمون بوبری از فرانسه، پابلو ماری اسپانیایی، سلطان مندش، مراد هوساوی و ریان الدوسری. با این حال، این خریدها با واکنش‌های متفاوتی روبه‌رو شده است.

عطیف در گفت‌وگو با برنامه «فی المرمى» اظهار داشت: «الهلال به‌وضوح در نقل‌وانتقالات اشتباه کرد. این تیم اکنون 4 مهاجم در اختیار دارد، بدون اینکه بهره واقعی ببرد. به نظر می‌رسد برنامه و دیدگاه مشخصی وجود نداشته است.»

او افزود: «نمی‌دانم چرا چهار مهاجم جذب شدند، در حالی که تیم به یک مدافع راست نیاز داشت و این مشکل برای همه آشکار است. باید در برخی پست‌های دیگر بازیکن می‌گرفتند.»

عطیف همچنین تأکید کرد اتکا به متعب الحربی در پست دفاع راست تصمیم درستی نیست و گفت: «باید به تیم‌های پایه نگاه کرد و بازیکنی را برای پر کردن این خلأ آماده کرد.»

او در پایان تصریح کرد: «مدیریت الهلال باید اهداف تیم را به‌صورت دقیق مشخص کند، نه اینکه بازیکنانی جذب کند بدون اینکه از آن‌ها استفاده مطلوبی شود.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار