کد: 234690008 اسفند 1404 ساعت 14:254.3K بازدید

امری: انگار در این ورزشگاه طلسم شده‌ام!

اونای امری تأکید کرده که در دیدار امشب مقابل وولورهمپتونِ قعرنشین، هیچ‌چیز را بدیهی و آسان در نظر نخواهد گرفت.
امری: انگار در این ورزشگاه طلسم شده‌ام!

به گزارش "ورزش سه"، امری تاکنون چه در دوران حضورش در آرسنال و چه در استون ویلا، هرگز نتوانسته به‌عنوان سرمربی در ورزشگاه مولینکس به پیروزی برسد.

او در این باره گفت: «سه سال و نیم است که مقابل هم قرار گرفته‌ایم و در مولینکس دو بار مساوی کرده‌ایم و یک بار هم باخته‌ایم. زمانی که در آرسنال بودم، در پایان نیمه اول ۳-۰ عقب افتادیم (و در نهایت ۳-۱ شکست خوردیم). انگار در این ورزشگاه طلسم شده‌ام.»

2191232

امری ادامه داد: «اوایل این فصل آن‌ها را ۱-۰ بردیم، اما واقعیت این است که شایسته پیروزی نبودیم. آن‌ها در برخی بازی‌های دیگر، مثل دیدار با چلسی و بورنموث، شکست خوردند در حالی که لیاقتش را نداشتند.»

او همچنین به عملکرد اخیر وولوز اشاره کرد و گفت: «در آخرین بازی خانگی‌شان مقابل آرسنال، بهترین تیم لیگ برتر و شاید حتی بهترین تیم دنیا، به تساوی رسیدند.»

سرمربی استون ویلا در پایان هشدار داد: «تمام تحلیل‌هایی که انجام داده‌ایم نشان می‌دهد این بازی اصلاً آسان نیست. علاوه بر این، یک دربی هم هست. آن‌ها می‌خواهند جلوی هواداران خودشان نشان دهند چه توانایی‌هایی دارند.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار