کد: 234701008 اسفند 1404 ساعت 22:2825.2K بازدید

می‌خواستم از فوتبال خداحافظی کنم؛

مرادمند: من افتری استقلال را پس دادم

حسین مرادمند نتوانست ناراحتی خود را از استقلال پنهان کند اما صحبت مفصل در این باره را به آینده موکول کرد.
مرادمند: من افتری استقلال را پس دادم

به گزارش "ورزش سه"، محمدحسین مرادمند، مدافع فجر سپاسی بعد از شکست فجر مقابل تیم سابقش استقلال خطاب به خبرنگاران گفت: نمی‌خواستم حرف بزنم، دلم برایتان تنگ شده بود.

مرادمند ادامه داد: بازی خیلی قشنگی بود. بی‌شک از لحاظ کیفیت فوتبال یکی از بهترین تیم‌های شهرستانی هستیم. امروز روز بد فوتبال برای ما بود که نتوانستیم پیروز شویم. به استقلال هم بابت این برد تبریک می‌گویم.

مرادمند در واکنش به تقابل با استقلال گفت: در مورد استقلال صحبت نمی‌کنم. من نزدیک به دو سال مصاحبه نکردم و الان هم دلم برای شما تنگ شده بود. بعداً مفصل صحبت خواهم کرد. بروید بپرسید که چه کار با حسین مرادمند کردند که یکی دو سال این اتفاق برایش افتاد. دو سال صحبت نکردم و الان هم نمی خواهم حرف بزنم چون به قول امروزی‌ها من افتری استقلال را پس دادم.

مدافع فجر در پایان گفت: امیدوارم در فاز دیگری فوتبالم را ادامه دهم. شک نکنید دوباره خیلی خوب به فوتبال برمی‌گردم چون یک روز تصمیم گرفته بودم فوتبال را کنار بگذارم اما به کمک خانواده و دوستانم دوباره برگشتم. شک نکنید دوباره به اوج برمی‌گردم چون این حقم نبود. خیلی جاها سکوت کردم، خیلی جاها به ناحق فحش خوردم اما با باز هم دو سال صحبت نکردم. اینجا جایش نیست، بعدا مفصل در موردش حرف می‌زنم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
18اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار