
به گزارش "ورزش سه"، به این ترتیب تکلیف تیم صعودکننده به بازی برگشت در سن سیرو موکول شد. ورزشگاه سیناگالیا برای اولین حضور کومو در نیمهنهایی این مسابقات پس از ۴۰ سال، کاملاً پر شده بود. شاگردان سسک فابرگاس که در سری آ نیز جایگاه پنجم را در اختیار دارند، با بازگشت نیکو پاز به ترکیب اصلی وارد زمین شدند، هرچند مصدومیت چند مهره کلیدی آنها را آزار میداد.
در سمت مقابل، نراتزوری به دلیل عدم آمادگی کامل ستارههایی چون لائوتارو مارتینز، مارکوس تورام و آنژ یوان بونی، مجبور به تغییر چیدمان و چرخش در ترکیب خود شد.

کومو که از سال ۱۹۸۵ موفق به شکست اینتر نشده بود، در این بازی نمایش جسورانهای داشت. مرگیم وویودا بهترین فرصتهای نیمه اول را به دست آورد؛ او یک بار با بلاک تماشایی کارلوس آگوستو متوقف شد و بار دیگر ضربهاش با اختلاف کمی به بیرون رفت. نیکو پاز نیز با شوتی از راه دور دروازه جوزپ مارتینز را به شدت تهدید کرد.
در نیمه دوم، اینتر اولین فرصت جدی خود را روی شوت ماتئو دارمیان به تیر دروازه به دست آورد. بلافاصله پس از آن، الکس وایه از کومو در فاصله ۵ متری دروازه، باورنکردنیترین فرصت گلزنی بازی را به بیرون زد. با وجود ورود تورام به زمین در دقایق پایانی، هیچکدام از دو تیم موفق به گشودن دروازهها نشدند. برنده این تقابل در ماه آوریل مشخص خواهد شد تا در فینال به مصاف یکی از دو تیم لاتزیو یا آتالانتا برود.